restaurant

icon-restaurant.png

Puur genieten

De zachte kleuren, de discrete verlichting, elk detail werd met zorg gekozen om u in een aangename en comfortabele sfeer van uw maaltijd te laten genieten. Geregeld vindt er een tentoonstelling plaats van schilderijen en beeldhouwwerken van regionale kunstenaars. U zal er een moderne, op Franse leest geschoeide, keuken ontdekken. Gwen schuwt geen inspanning om u originele gerechten voor te schotelen. De smaken en aroma’s van de menu’s variëren naargelang het seizoen dank zij de streekgebonden of (meer) exotische ingrediënten. De gerechten zijn licht verteerbaar, vol van aroma en kleurrijk. 

 

Menus worden enkel geserveerd voor de ganse tafel.

Op reservatie, vanaf 6 personen.

Degustatiemenu

€47,00

 

Hapjes van de chef

Gerookte eendenborst, bosvruchten

Soep of sorbet

Onglet à l'échalote, gratin 

Crème brûlée  

 

Prestigemenu

€52,00

 

Hapjes van de chef

Sint Jacobsnootjes, soya, prei

Soep of sorbet

Hertstuk, kastanjesaus, wortelgroentjes

Chocolademoelleux, piment d'Espelette

 

Vismenu

€47,00

 

Hapjes van de chef

Zeebaarsfilet, kokkels, geconfijte citroen

Soep of sorbet 

Schelvishaas, herfstgroentjes, aardappel en pastinaakpuree

Tarte Tatin, vanille Bourbon roomijs

 

 

Verrassingsmenu

€75,00

 

Zin in een verrassingsmenu? Laat u verleiden en verrassen.
Coupe Champagne als aperitief, wijn (1/2 fles pp), water en koffie inbegrepen.
De chef stelt het menu op volgens zijn inspiratie. 
Houdt u niet van bepaalde gerechten? Meld het ons en de chef houdt rekening met uw wensen.
Wij hoeven nog enkel te weten of u vis of vlees verkiest. 
 

Kerstmenu

van vrijdag 20 t.e.m. woensdag 25 december 2019

op reservatie

 

55€ exclusief dranken

80€ inclusief dranken (aperitief, 1/2 wijn, 1/2 water, een koffie of thee)

 

Gerookte paling en zalm, kabeljauw

Carpaccio van Sint Jacobsnootjes, olijfolie en citrusvruchten

Witloofroomsoep met grijze garnalen

Fazantfilet, bospaddenstoelen, aardappelgratin, Calvados

Caramelroomijs, noten, mascarpone, speculoos

Eerste werkdagmenu

donderdag  02/01/2020 en vrijdag 03/01/2020

 

37 € PER PERSOON 

excLusief dranken

 

Scampi's, spinazie, curry, sezaam

*

Parelhoen, winter groentjes, bier en kruidensaus

*

Verwenkoffie of thee

❤ Valentijns menu ❤

Dit menu is beschikbaar op 14/02 s 'avonds, 15/02 s 'avond,
16/02 s 'middags 

Hapjes van de Chef / Assiette apéritive du chef
~
Zeebaars / mosselen / brunoise van groenten
Filet de bar / moules / brunoise de légumes

Pompoenroomsoep / coulis van paprika en Piment d'Espelette

Velouté de potiron / coulis de poivron rouge et piment d'Espelette
 ~
Gegrilde kalfsribeye, jus met kruiden, puree van knolselder
Rib Eye de veau grillé, jus aux herbes aromatiques et purée de céleri

Peer / chocolade / vanilleroomijs / speculaas
Poire / chocolat / crème glacée vanille / speculoos
~
Menu all-in 80€
(coupe Cava, ½ fles wijn, ½ fles water, koffie of thee met babbelsnoepjes)

Menu exclusief dranken 55 €

Menus worden enkel geserveerd voor de ganse tafel.

 

 

Allergenen?

Je volgt een dieet….
Je hebt een voedselallergie?
Meld het ons bij de reservatie en vooral voor de bestelling,
de chef zal er rekening mee houden!

Maak uw reservatie

Enkel geldig na bevestiging via mail of telefoon.

*restaurant enkel voor familiale of professionele bijeenkomsten