Degustatiemenu

€52,00

 

Enkel op reservatie en vanaf 6 personen, met vermelding van het gekozen menu.

 

Hapjes van de chef

Rundscarpaccio, siciliaanse olijfolie, Parmezaan

Soep of sorbet

Pluma Iberico, jus van kruiden 

Crème brûlée  

 

Prestigemenu

€56,00

 

Enkel op reservatie en vanaf 6 personen, met vermelding van het gekozen menu.

 

Hapjes van de chef

Schelvis, boerenboter, citroen en kruiden

Soep of sorbet

Runder filet pur, Choronsaus, aardappelpuree

Chocolademoelleux, vanilleroomijs

 

Vismenu

€52,00

 

Enkel op reservatie en vanaf 6 personen, met vermelding van het gekozen menu.

 

Hapjes van de chef

Geflambeerde gamba's 

Soep of sorbet 

Zeebaarsfilet, wortelgroenten, saffraan

Panna cotta, frambozen

 

 

Verrassingsmenu

€80,00

(Met melding van de gekozen menu)

Zin in een verrassingsmenu? Laat u verleiden en verrassen.
Coupe Champagne als aperitief, wijn (1/2 fles pp), water en koffie inbegrepen.
De chef stelt het menu op volgens zijn inspiratie. 
Houdt u niet van bepaalde gerechten? Meld het ons en de chef houdt rekening met uw wensen.
Wij hoeven nog enkel te weten of u vis of vlees verkiest. 
 

PAASMENU 

Maandag 10 April 2023 s'middags

op reservatie

5 gangen menu exclusief dranken :

59€ per persoon

 

Aperitief bordje van de Chef

*

Asperges, grijze garnalen, boeren boter

*

Aspergeroomsoep, spekblokjes

*

Lams, jus van rozemarijn, couscous

*

Chocolade, amandel korst, frambozen

 

 

 

Valentijn 

 Zondag 13/02 om 12u en 18u30

Maandag 14/02 om 12u en 18u30

59€ per persoon (exclusief danken)

op reservatie

 

 

Italiaanse hapjes

*

Op vel gebakken skrei (jonge kabeljauw), prei, zeekraal, Sherry

of

Carpaccio van hert, notenolie, amandelen

*

Sorbet van aardbeien, lychee

*

Vispannetje, puree van knolselder

of

Gegrilde rundsfilet puur, jus van kruiden, puree van pastinaak en wintergroentjes

*

Valentijn's dessert

Paasmenu

Zondag 17 april en Maandag 18 april 2022

OP RESERVATIE (met melding : Paasmenu)

 

55 € PER PERSOON 

excLusief dranken

 

 

Salade van witte asperges, graanmosterd vinaigrette

*

Pladijs, zeekraal, mierikswortelroomsaus, geconfijjte jonge wortel

*

Lichte consommé, lente groentjes

*

Gegrilde lamskroon, gekruide jus met tuinkruiden, opgevulde aardappel met Provençaalse groenten

*

Sorbet aarbeien met mascarpone crème 

Menu's worden enkel geserveerd voor de ganse tafel.

 

 

Allergenen?

Je volgt een dieet….
Je hebt een voedselallergie?
Meld het ons bij de reservatie en vooral voor de bestelling,
de chef zal er rekening mee houden!

Maak uw reservatie

Enkel geldig na bevestiging via mail of telefoon.

*restaurant enkel voor familiale of professionele bijeenkomsten