traiteur

icon-traiteur.png

Take it away

Zeevruchten 

 

bestelingen 48 u op voorhand

 

Oesters

creuses: 1.5€ per stuk 

plates:  2.20€ per stuk

 

Kreeft  (bestelling 48u op voorhand)

koud of warm (700/800g) 52 € p.p.

1/2 kreeft koud of warm 27 € p.p.

 

Zeevruchtenschotel:     37 € p.p.
Zalm Bellevue, gerookte zalm, gerookte heilbot, tomaat met grijze garnalen, gamba’s, langoustines, kreukels, kokkels. Brood, sauzen en salade.

Royal zeevruchtenschotel:   60 € p.p.
1/2 kreeft of krab (bestelling 48u op voorhand), zalm Bellevue, gerookte zalm, gerookte heilbot, tomaat met grijze garnalen, gamba’s, langoustines, kreukels, kokkels. Brood, sauzen en salade.

 

verkoop van vis

 

het hele jaar!

 

levende Kreeft

Verse vis (panklaar)

levende Krab

Oesters platte of creuse

Sint Jacobsnootjes...

 

Dagprijs

 

Gerechten en sauzen

Alle gerechten zijn verpakt, klaar om gemakkelijk op te warmen

 

Kaaskroket 4.20€/stuk

Garnaalkroket 5€/stuk

Spaghettisaus 14€/kg

Scampi's met lookboter of van de Chef 18€/pers.

 

vanaf vrijdag 22/01/2021:

Osso bucco, penne 24€/pers

Vol au vent (kip) 18€/pers

Moussaka (naar keuze: Runds OF Lams) 13€

Veggie moussaka 13€

Hertenfilet met Calvadossaus, aardappelpuree met brunoise van eekhoortjesbrood 25€

 

Zaterdag 23/01:

Américain, salade, voorgebakken frieten 18€/pers.

 

Alle gerechten zijn verkrijgbaar met puree, rijst, voorgebakken frieten.

 

Frigobox, dozen of cartons voor te dragen zijn altijd welkom!

 

verkoop van vis

 

het hele jaar!

 

levende Kreeft

Verse vis (panklaar)

levende Krab

Oesters platte of creuse

Sint Jacobsnootjes...

 

Dagprijs

 

Bereidingstips

 

Aperitief hapjes:

- Tartaar van zalm, grijze garnalen, Parmezaanse kaas

- gerookte eendenborst, gelei van porto, gekonfijte vijgen

- Rolletje van gerookte zalm, komkommer, sesamzaad

- Salade van kabeljauw, viseitjes

 

Voorgerechten:

-      Gegratineerde St Jacobsschelpen: voorverwarmde oven, 150°C, 8 min, zonder deksel.

-      Carpaccio van St Jacobsschelpen of zalm, reebokpaté: borden uit de koelkast 15 min vóór het opdienen.

                    

 Soep:

In een kom met een beetje water, laten koken

 

Hoofdgerechten:

  Vol au vent van fazant (individueel verpakt):

Vidé: oven 140°C 10 min.

Bain marie: met verpakking in kokend waterbad gedurende 10 min.

Kroketten: frituren op 180°C

  

-      Hertenfiletgebraad, Calvadossaus, aardappelgratin, mix van worteltgroentjes (Voorverwarmde oven 160°C):

Hert: zonder deksel, 14 min

aardappelgratin: zonder deksel, 14 min

Wortelgroentjes: microgolfoven

Calvadossaus in een pan, zacht laten koken

Confituur van bosbessen: microgolfoven.

 

-      Pladijsfilet, Noilly Prat, gevulde aardappel met grijze garnalen:

        Voorverwarmde oven 160°C:

Pladijsfilet: zonder deksel, 12 min

Groentjes: microgolfoven

Aardappel: zonder deksel, 13 min

                Noilly Prat saus in een pan, zacht laten koken

Afwerken met zure room en grijze garnalen net vóór het opdienen.

 

  Vrolijke feesten!

En smakelijk eten.

 

Valentijn's menu

 Om af te halen :12/13/14 en15 februari

Bestelling plaatsen ten laatste maandag 08/02/2021

 

Menu: 4 gangen  50€ p/p.

 

Voorgerecht naar keuze:

Bladerdeeg / gekonfijte ajuin / geitenkaas

Rundscarpaccio / Parmezaan / olijfolie / rucola (op bord gedekt, we vragen hiervoor een waarborg van 10€ cash bij ophaling van uw bestelling)

Stoofpannetje van zalm en Sint Jacobsnootjes

 

Tomatenroomsoep met basilicum, ricotta

 

Hoofdgerecht naar keuze:

Iberico varkensfilet, kruidenjus, aardappelpuree met dunne spek

Zeebaarsfilet, gerookte haring, citroenrisotto

 

 

Mango/ passie/ biscuit rose de Reims

 

 

 

 

 

 

Fles Cuvée RUFFUS (Belgische bubbles, gekoeld) 20€/fles

 

GERECHTEN KERST EN NIEUWJAAR

 

Bestelling plaatsen ten laatste:

Kerst: donderdag 17 december 2020

Nieuwjaar: donderdag 24 december 2020

 

ZEEVRUCHTEN SCHOTELS EN KREEFTEN: 

hier klicken (zeevruchten, oesters en vis pagina)

 

VOORGERECHTEN

Hapjes (4 stuks): 10€ p.p.

Zeeuwse oesters creuses:  1.5€/stuk

Platte oesters: 2.20€/stuk

  Foie gras, gekonfijte vijgen : 19€ p.p.

Gegratineerde Coquilles Saint Jacques uit Dieppe : 6.50€/stuk

Carpaccio van zalm, rode bessen en dille (op bord gedekt) : 17€ p.p.

Carpaccio van Sint Jacobsnootjes, truffelolie (a part), citrus vruchten 19 €p.p

Degustatie van reebokpastei, noten, bosvruchtenconfituur : 17€ p.p.

Pompoenroomsoep, piment d'Espelette : 9€/liter

Vissoep : 14€/liter

 

HOOFDGERECHTEN 

Gebraad hertenfilet, Calvadossaus, gratin dauphinois, wortelgroenten : 25€ p.p.

Pladijsfilet, Noilly Prat, opgevulde aardappel met grijze garnalen : 25€ p.p.

Vol au vent van fazant, verse kroketten, witloof : 24€ p.p.

Wildstoofpotje van hert, peer in wijn, verse kroketten 24€ p.p.

 

 

DESSERT

Kubus van chocolade, amandelen en meringue: 7€ p.p.

 

 

Wanneer komen afhalen?

Kerst:

24 december tussen 14 uur en 17uur,

25 december tussen 10 uur en 12 uur.

Nieuwjaar:

31 december tussen 14 en 17 uur,

1 januari: tussen 10 uur en 12 uur.

 

Fles Cuvée RUFFUS (belgische bubbles, gekoeld) 20€/fles

 

 

 

Allergenen?

Je volgt een dieet….
Je hebt een voedselallergie?
Meld het ons bij de reservatie en vooral voor de bestelling,
de chef zal er rekening mee houden!

Maak uw reservatie

Enkel geldig na bevestiging via mail of telefoon.

*restaurant enkel voor familiale of professionele bijeenkomsten