Gwénaël biedt jullie schotels om mee te nemen naar huis, het hele jaar door en dit ook tijdens de feestdagen.

Zeevruchten

Bestelling plaatsen ten laatste:

Kerst 20/12 23

Oudejaar 28/12/2023

 

 

Kreeft (700/800g) koud of warm 58€ p.p.

1/2 kreeft koud of warm 32€  p.p.

 

Gekookte kreeft, gesneden natuur: 54€

1/2 kreeft, natuur 28€

 

Zeevruchtenschotel 44€ p.p.:

Zalm Bellevue, gerookte zalm, gerookte heilbot, tomaat crevettes, gamba's, langoustines,kreukels, kokkels

Brood, sauzen en salade.

 

Royal zeevruchtenschotel 69€ p.p.:

1/2 kreeft of krab, zalm Bellevue, gerookte zalm, gerookte heilbot, tomaat crevettes, gamba's, langoustines, kreukels, kokkels

Brood, sauzen en salade.

 

Afhaalmenu Feestdagen:

Bestelling plaatsen ten laatste:

Kerst 20/12/2023

Oudejaar 27/12/2023

 

 

 

4 gangenmenu (voorgerecht / soep / hoofdgerecht/ dessert): 65€/persoon:

 

 

Eendmousse, gerookte eend / brioche / appel / gekonfijte ajuin (koud)

of

Vispannetje, Sint-Jacobsnootjes, zalm, garnalen (warm)

*

Witloofroomsoep

*

Gebraad hertenfilet, Calvadossaus, aardappelen, wortelgroenten 

of

Tournedos van zeebaarsfilet, opgevulde aardappel, zureroom

*

 Chocolade dessert, karamel met gezouten boter

 

Hapjes (4 stuks/persoon) supplement 14€

 

Afhalen:

24/12/23 en 31/12/23  tussen 13 en 18 uur.

 25/12/23 en 01/01/24 tussen 10 en 12 uur. 

 

 

ZEEVRUCHTEN SCHOTELS EN KREEFTEN: 

hier klicken (zeevruchten en kreeften)

 

Fles Cuvée RUFFUS (belgische bubbles, gekoeld) 22€/fles

verkoop van vis

 

het hele jaar!

 

levende Kreeft

Verse vis (panklaar)

levende Krab

Oesters platte of creuse (om zelf te openen)

Sint Jacobsnootjes...

 

Dagprijs

 

Bereidingstips

 

Hapjes: (Zet 30 min ervoor op kamertemperatuur)

Paté van reebok, gekonfijte krieken

Tataki van tonijn, sezaam zaadjes

Mousse van Breydelham, gerookte eendeborst, gekonfijte ajuin

Gerookte paling, Anchoviar, zeewier

 

 

VOORGERECHTEN:

 

Eendenmousse, gerookte eendenborst:

Zet 30 min ervoor op kamertemperatuur

 

Vispannetje, Sint Jacobsnootjes, zalm, garnalen:

opwarmen in voorverwarmde oven op 180°C, 30 minuten.

Salade, granaatappel en vinaigrette bij serveren.

 

 

 

 Witloofroomsoep of Bisque:

In een kom met een beetje water, opwarmen.

 

 

HOOFDGERECHTEN:

 

Zeebaarsfilet / aardappelen: Zet 30 min ervoor op kamertemperatuur

opwarmen in voorverwarmde oven op 160°C, zonder deksel 12 minuten.

Saus zacht laten opwarmen in een pan.

Groentjes opwarmen in de microgolfoven.

 

Hertfilet: Zet 30 min ervoor op kamertemperatuur

opwarmen in voorverwarmde oven 160°C

  Vlees, appelen en aardappelen : zonder deksel 10 mn

Saus zacht laten opwarmen in een pan.

Groentjes  opwarmen in de microgolfoven.

 

Dessert:

Afwerken met karamel, chocolade sterretjes

 

 

 

Vol au vent van fazant of wildstoofpotje van hert (individueel vacuum verpakt) : Bain marie.

Water aan de kook brengen: zak met gerecht in leggen +/- 10 mn.

appeltje in de oven: microgolfoven.

Kroketten: in de friteuse!

 

 

 

 Kreeft:

Zet 30 min ervoor op kamertemperatuur

Opwarmen in voorverwarmde oven op 160°C, met deksel, +/- 8 min

Groenten: microgolfoven

Saus: zacht laten opwarmen in een pan.

 

Tournedos van Zeebaars, grijze garnalen, prei en parmezaan:

Zet 30 min ervoor op kamertemperatuur

Opwarmen in voorverwarmde oven op 160°C, 12 minuten

groentjes:opwarmen in de microgolfoven

saus: zacht laten opwarmen in en pan.

 

 

Smakelijk eten!

 

Afhaalgerechten feestdagen

U kan (of wilt) misschien niet meer op restaurant gaan maar gelukkig maken we het mogelijk om gerechten af te halen.

Hieronder vindt U gerechten die U gemakkelijk kunt opwarmen:

 

Bestelling plaatsen ten laatste:

Oudejaar 23/12/2023

 

Kreeften en zeevruchtenschotels:

  hier  klicken

 

 

Aperitief hapjes x 4 : 14€ p.p.

Kaaskroket: 5.50€/stuk

Gaarnaalkroket: 6.50€/stuk

 

Voorgerechten:

Kreeftenbisque 16€/liter

Witloofroomsoep 13€/liter

   Degustatie van foie gras, gekonfijte uien : 25€ p.p.

Brioche, mousse van eend, eendeborst, appel, gekonfijte uien (koud) 20€ p.p.

Vispannetje, Sint Jacobsnootjes, zalm, grijze garnalen (warm) 22€ p.p.

1/2 kreeft Bellevue of warm: 32€ p.p.

 

 

Hoofdgerechten:

Gebraad hertenfilet, Calvadossaus, appeltje in oven, aardappel: 31€ p.p.

Tournedos van zeebaarsfilet, opgevulde aardappel, zure room : 31€ p.p.

Vol au vent van fazant, verse kroketten : 27€ p.p

Wildstoofpotje van hert, peer in wijn, verse kroketten: 30€ p.p.

Hele kreeft Bellevue of warm: 58€ p.p.

 

DESSERT:

Chocolade, gezouten karamel met boerenboter 8€ p.p.

 

 

Afhalen:

 

Kerst en Ouderjaar:

24 december, n 31 december tussen 13u en 18u

25 december en 1st januari tussen 10u en 12u.

 

Wijnen: Franse Chardonnay of Bordeaux: 10€/fles

Fles Cuvée RUFFUS (Belgische bubbles, gekoeld) 22€/fles

 

GERECHTEN OUD EN NIEUWJAAR

 

Bestelling plaatsen ten laatste:

Nieuwjaar:  26 december 2021

 

ZEEVRUCHTEN SCHOTELS EN KREEFTEN: 

hier klicken (zeevruchten, oesters en vis pagina)

 

VOORGERECHTEN

Hapjes (4 stuks): 10€ p.p.

Zeeuwse oesters creuses:  1.7€/stuk

Platte oesters: 2.40€/stuk

  Foie gras, gekonfijte uijen : 19€ p.p.

Gegratineerde Coquilles Saint Jacques uit Dieppe : 6.50€/stuk

Carpaccio van zalm, rode bessen en dille (op bord gedekt) : 17€ p.p.

Carpaccio van Sint Jacobsnootjes, truffelolie (a part), citrus vruchten 19 €p.p

Degustatie van reebokpastei, noten, bosvruchtenconfituur : 17€ p.p.

Pompoenroomsoep, piment d'Espelette : 9€/liter

Vissoep : 14€/liter

 

HOOFDGERECHTEN 

Gebraad hertenfilet, Calvadossaus, gratin dauphinois, wortelgroenten : 25€ p.p.

Zeebaarsfilet, opgevulde aardappel met grijze garnalen : 25€ p.p.

Vol au vent van fazant, verse kroketten : 24€ p.p.

Wildstoofpotje van hert, peer in wijn, verse kroketten 24€ p.p.

 

 

DESSERT

Chocolade, karamel, pecannootjes: 7€ p.p.

 

 

Wanneer komen afhalen?

 

Nieuwjaar:

31 december tussen 14 en 17 uur,

1 januari: tussen 10 uur en 12 uur.

 

Fles Cuvée RUFFUS (belgische bubbles, gekoeld) 20€/fles

 

 

 

Allergenen?

Je volgt een dieet….
Je hebt een voedselallergie?
Meld het ons bij de reservatie en vooral voor de bestelling,
de chef zal er rekening mee houden!

Maak uw reservatie

Enkel geldig na bevestiging via mail of telefoon.

*restaurant enkel voor familiale of professionele bijeenkomsten