Gwénaël biedt jullie schotels om mee te nemen naar huis, het hele jaar door en dit ook tijdens de feestdagen.

Zeevruchten

(bestelling 48 uur op voorhand)

 

 

Kreeft (700/800g) koud of warm 55€ p.p.

1/2 kreeft koud of warm 29€  p.p.

 

Zeevruchtenschotel 40€ p.p.:

Zalm Bellevue, gerookte zalm, gerookte heilbot, tomaat crevettes, gamba's, langoustines,kreukels, kokkels

Brood, sauzen en salade.

 

Royal zeevruchtenschotel 65€ p.p.:

1/2 kreeft of krab, zalm Bellevue, gerookte zalm, gerookte heilbot, tomaat crevettes, gamba's, langoustines,kreukels, kokkels

Brood, sauzen en salade.

 

Afhaalmenu Feestdagen:

Bestelling plaatsen ten laatste:

 

 

4 gangenmenu (voorgerecht / soep / hoofdgerecht/ dessert): 60€/persoon:

Hapjes (4 stuks/persoon) supplement 12€

 

Mousse van zalm / mascarpone / verse kaas/ gerookte zalm / Caviaar van anchovis

*

Bospaddenstoelenroomsoep

*

Gebraad hertenfilet, Calvadossaus, aardappelen, wortelgroenten 

of

Zeebaarsfilet, opgevulde aardappel met grijze garnalen

*

 Amandel / karamel / krokant / vanille

 

 

Afhalen:

31/12 december tussen 14 en 17 uur.

 

 

ZEEVRUCHTEN SCHOTELS EN KREEFTEN: 

hier klicken (zeevruchten en kreeften)

 

Fles Cuvée RUFFUS (belgische bubbles, gekoeld) 22€/fles

verkoop van vis

 

het hele jaar!

 

levende Kreeft

Verse vis (panklaar)

levende Krab

Oesters platte of creuse (om zelf te openen)

Sint Jacobsnootjes...

 

Dagprijs

 

Bereidingstips

 

 

Mousse van verse kaas en zalm:

afwerken met kubus van gerookte zalm, grijze garnalen, een koffie lepel van mascarpone en verse kaas room,

een koffielepel van eiren, van anchovis en kiemen, druppels van vinaigrette

 

 Soep / bisque:

In een kom met een beetje water, opwarmen.

 

Hoofdgerechten:

 

Zeebaarsfilet / aardappelen: voorverwarmde oven 160°C, zonder deksel 10 minuten.

Saus zacht laten opwarmen in een pan.

Groentjes opwarmen in de microgolfoven.

 

Hertfilet: voorverwarmde oven 160°C

  Vlees en aardappelen : zonder deksel 13 mn

Saus zacht laten opwarmen in een pan.

Groentjes en peer opwarmen in de microgolfoven.

 

Gegratineerde coquilles: voorverwarmde oven 160°C 12 mn (zonder deksel)

 

Dessert:

Afwerken met karamel, amandelsuiker, chocolade sterretjes

 

 

Vol au vent van fazant of wildstoofpotje van hert (individueel vacuum verpakt) : Bain marie.

Water aan de kook brengen: zak met gerecht in leggen +/- 10 mn.

appeltje in de oven: microgolfoven.

Kroketten: in de friteuse!

 

 

 

 Kreeft:

Voorverwarmde oven 160°C, met deksel, +/- 8 min

Groenten: microgolfoven

Saus: zacht laten opwarmen in een pan.

 

 

 

 

 

Smakelijk eten!

 

 

 

Afhaalgerechten feestdagen

U kan (of wilt) misschien niet meer op restaurant gaan maar gelukkig maken we het mogelijk om gerechten af te halen.

Hieronder vindt U gerechten die U gemakkelijk kunt opwarmen:

 

Kreeften en zeevruchtenschotels:

  hier  clicken

 

 

Aperitief hapjes x 4 : 12€ p.p.

Kaaskroket: 5€/stuk

Gaarnaalkroket: 5.50/stuk

 

Voorgerechten:

Kreeftenbisque 14€/liter

Bospaddenstoelensoep 13€/liter

   Degustatie van foie gras, gekonfijte vijgen : 23€ p.p.

Gegratineerde Coquilles Saint Jacques de Dieppe: 8€ /stuk

Carpaccio van hert, noten en notenolie 22 € p.p.

Mousse van zalm, mascarpone, verse kaas, gerookte zalm, kaviaar van gerookte haring: 20€ p.p.

1/2 kreeft Bellevue of warm: 29€ p.p.

 

 

Hoofdgerechten:

Gebraad hertenfilet, Calvadossaus, appeltje in oven, aardappel: 29€ p.p.

Zeebaarsfilet, opgevulde aardappel met grijze garnalen, zure room : 29€ p.p.

Vol au vent van fazant, verse kroketten : 26€ p.p

Wildstoofpotje van hert, peer in wijn, verse kroketten: 29€ p.p.

Hele kreeft Bellevue of warm: 55€ p.p.

 

DESSERT:

Krokant / amandelen / vanille / karamel: 7€ p.p.

 

 

Afhalen:

 

Ouderjaar:

31 december tussen 14u en 17u

1 januari tussen 10u en 12u.

 

Wijnen: Franse Chardonnay of Bordeaux: 10€/fles

Fles Cuvée RUFFUS (Belgische bubbles, gekoeld) 22€/fles

 

GERECHTEN OUD EN NIEUWJAAR

 

Bestelling plaatsen ten laatste:

Nieuwjaar:  26 december 2021

 

ZEEVRUCHTEN SCHOTELS EN KREEFTEN: 

hier klicken (zeevruchten, oesters en vis pagina)

 

VOORGERECHTEN

Hapjes (4 stuks): 10€ p.p.

Zeeuwse oesters creuses:  1.7€/stuk

Platte oesters: 2.40€/stuk

  Foie gras, gekonfijte uijen : 19€ p.p.

Gegratineerde Coquilles Saint Jacques uit Dieppe : 6.50€/stuk

Carpaccio van zalm, rode bessen en dille (op bord gedekt) : 17€ p.p.

Carpaccio van Sint Jacobsnootjes, truffelolie (a part), citrus vruchten 19 €p.p

Degustatie van reebokpastei, noten, bosvruchtenconfituur : 17€ p.p.

Pompoenroomsoep, piment d'Espelette : 9€/liter

Vissoep : 14€/liter

 

HOOFDGERECHTEN 

Gebraad hertenfilet, Calvadossaus, gratin dauphinois, wortelgroenten : 25€ p.p.

Zeebaarsfilet, opgevulde aardappel met grijze garnalen : 25€ p.p.

Vol au vent van fazant, verse kroketten : 24€ p.p.

Wildstoofpotje van hert, peer in wijn, verse kroketten 24€ p.p.

 

 

DESSERT

Chocolade, karamel, pecannootjes: 7€ p.p.

 

 

Wanneer komen afhalen?

 

Nieuwjaar:

31 december tussen 14 en 17 uur,

1 januari: tussen 10 uur en 12 uur.

 

Fles Cuvée RUFFUS (belgische bubbles, gekoeld) 20€/fles

 

 

 

Allergenen?

Je volgt een dieet….
Je hebt een voedselallergie?
Meld het ons bij de reservatie en vooral voor de bestelling,
de chef zal er rekening mee houden!

Maak uw reservatie

Enkel geldig na bevestiging via mail of telefoon.

*restaurant enkel voor familiale of professionele bijeenkomsten