traiteur

icon-traiteur.png

Take it away

Kan U om om één of andere reden Moeder Agnes niet bezoeken, dan kan U altijd beroep
doen op onze afhaal traiteurdienst. 

 

 

 

OP RESERVATIE

 

Trio van zalm:  Makisushi, tartaar en gerookte zalm

 

Tournedos van zeebaars, asperges, grijze garnalen

 

KalfsribEye, honing en tuinkruidenjus, krielaardappeljes

 

Paasdessert

 

Gerechten

(prijzen per persoon)

 

Soepen:

Vissoep met rouille - 9,00 €

Kreeftenbisque met rouille - ​​​​11,00 €

 

Koude voorgerechten:

Tartaar van zalm, grijze garnalen, parmezaan - ​17,00 €

Carpaccio van Sint Jacobsnootjes, citrusvruchten - 19,00 €

Foie gras, gelei van Porto, appelsien konfituur​ - 19,00 €

Halve kreeft, drie sauzen - 27,00 €

 

Warme voorgerechten:

Gegratineerde St Jacobsschelp (stuk) - 6,50 €

Halve kreeft, citroenroomsaus, parmezaan​ - 27,00 €

Tournedos van zeebaars, prei, garnalen​​ - 17,00 €

Scampi's, Chardonnayroomsaus  - 15,00 €

 

Hoofdgerechten:

Kreeft Bellevue, tartaarsaus, salade​​ - 52,00 €

Kreeft, jus van schaaldieren, parmezaan​​ - 52,00 €

Tournedos van zeebaars, prei, garnalen​​ - 23,00 €

Vol au vent  van fazant, verse kroketten​​ - 22,00 €

Hert met kastanjesaus, peer in wijn - ​​​23,00 €

Wildstoofpotje van hert en hinde​​​ - 24,00 €

 

Zeevruchten

Oesters

per stuk / per kist

platte of creuse

Kreeft

koud of warm (700/800g) 52 € p.p.

1/2 kreeft koud of warm 27 € p.p.

 

Zeevruchtenschotel:     37 € p.p.
Zalm Bellevue, gerookte zalm, gerookte heilbot, tomaat met grijze garnalen, gamba’s, langoustines, kreukels, kokkels. Brood, sauzen en salade.

Royal zeevruchtenschotel:   60 € p.p.
1/2 kreeft of krab, zalm Bellevue, gerookte zalm, gerookte heilbot, tomaat met grijze garnalen, gamba’s, langoustines, kreukels, kokkels. Brood, sauzen en salade.

 

AFHAAL PAASMENU

Zondag 12 april en Maandag 13 april 2020

 

52 € per persoon

 

OP RESERVATIE

 

Trio van zalm:  Makisushi, tartaar en gerookte zalm

 

Tournedos van zeebaars, asperges, grijze garnalen

 

Kalfsribeye, honing en tuinkruidenjus, krielaardappeljes

 

Paasdessert

 

 

 

 

verkoop van vis

 

het hele jaar!

 

levende Kreeft

Verse vis (panklaar)

levende Krab

Oesters platte of creuse

Sint Jacobsnootjes...

 

Dagprijs

 

Kerst

€44,00

 

Dit was de testblok

Degustatie van wilde pastei, rabarber

Roomsoep of seizoenssorbet

Fazantfilet, rode bieten en knolselder

Crème brûlée  

Zoetigheden

Valentijn

 

laatste bestelling 12/02
 

menu 27€:     Italiaanse tomatensoep
         Stoofvlees, kroketten


menu 40€:     Scampi's,  tomatensaus, basilicum 
        Kalfsblanquette, rijst

Voor kinderen

€44,00

 

Dit was de 2de test

Degustatie van wilde pastei, rabarber

Roomsoep of seizoenssorbet

Fazantfilet, rode bieten en knolselder

Crème brûlée  

Zoetigheden

Menus worden enkel geserveerd voor de ganse tafel.

 

 

Allergenen?

Je volgt een dieet….
Je hebt een voedselallergie?
Meld het ons bij de reservatie en vooral voor de bestelling,
de chef zal er rekening mee houden!

Maak uw reservatie

Enkel geldig na bevestiging via mail of telefoon.

*restaurant enkel voor familiale of professionele bijeenkomsten