Gwénaël biedt jullie schotels om mee te nemen naar huis, het hele jaar door en dit ook tijdens de feestdagen.
Bestellingen enkel via telefoon: 055 42 43 43 of 0497 16 90 72
Zeevruchten
Bestelling plaatsen 48u op voorhand
Kreeft (700/800g) koud of warm 60€ p.p.
1/2 kreeft koud of warm 34€ p.p.
Gekookte kreeft, gesneden natuur: 58€
1/2 kreeft, natuur 32€
Zeevruchtenschotel 46€ p.p.:
Zalm Bellevue, gerookte zalm, gerookte heilbot, tomaat crevettes, gamba's, langoustines,kreukels, kokkels
Brood, sauzen en salade.
Royal zeevruchtenschotel 73€ p.p.:
1/2 kreeft of krab, zalm Bellevue, gerookte zalm, gerookte heilbot, tomaat crevettes, gamba's, langoustines, kreukels, kokkels
Brood, sauzen en salade.
Bestelling plaatsen ten laatste:
Oudejaar: 23/12/2024
4 gangenmenu (voorgerecht / soep / hoofdgerecht/ dessert): 65€/persoon:
Tartaar van zalm, gerookte zalm, grijze garnalen, pijnboompitten (koud)
of
Duo van everzijn en fazant paté, chutney van peer (koud)
of
Sint-Jacobs pannetje, scampi, Chardonnay, bladerdeeg (warm)
*
Pompoenroomsoep
*
Gebraad hertenfilet, Calvadossaus, aardappelen, wortelgroenten
of
Tournedos van zeebaarsfilet, opgevulde aardappel, zureroom
*
Witte chocolade, Tonka, vanille.
Hapjes (4 stuks/persoon) supplement 15€
Afhalen:
24/12/24 en 31/12/24 tussen 13 en 18 uur.
25/12/24 en 01/01/25 tussen 10 en 12 uur.
ZEEVRUCHTEN SCHOTELS EN KREEFTEN:
hier klikken (zeevruchten en kreeften)
het hele jaar!
levende Kreeft
Verse vis (panklaar)
levende Krab
Oesters platte of creuse (om zelf te openen)
Sint Jacobsnootjes...
Dagprijs
Folie wegdoen voor in het oven te steeken
HAPJES:
(Zet 30 min ervoor op kamertemperatuur)
Hamburger van zalm / mieriekswortel
Gerookte hert, gekonfijte appels en peer, gekonfijte ajuin
Chou tartufata
Tartaar van zalm
VOORGERECHTEN:
Tartare van zalm / duo van paté
Zet 30 min ervoor op kamertemperatuur
Sint Jacobs en scampi's pannetje, Chardonnaysaus, bladerdeeg:
Het pannetje met deksel opwarmen gedurende 15 min ongeveer in een droge oven op 180°C.
Pompoenroomsoep of Bisque:
In een kom met een beetje water, opwarmen.
HOOFDGERECHTEN:
Tournedos van zeebaars / aardapelen:
Zet 30 min ervoor op kamertemperatuur
Gegratineerde ardappelen :
Opwarmen in voorverwarmde oven op 160°C, zonder deksel 18 minuten.
Vis :
Opwarmen in voorverwarmde oven op 160°C, zonder deksel 10 minuten.
Saus zacht laten opwarmen in een pan.
Groentjes opwarmen in de microgolfoven.
Hertfilet: Zet 30 min ervoor op kamertemperatuur
opwarmen in voorverwarmde oven 160°C
Aardappelen :
Zonder deksel 18 minuten
Vlees :
Zonder deksel 10 minuten
Saus zacht laten opwarmen in een pan.
Groentjes en peerjes opwarmen in de microgolfoven.
Vol au vent van fazant of wildstoofpotje van hert (individueel vacuum verpakt) : Bain marie.
Water aan de kook brengen: zak met gerecht in leggen +/- 10 mn.
peer in witte wijn met coulis van craanberries: microgolfoven.
Kroketten: in de friteuse!
Kreeft:
Zet 30 min ervoor op kamertemperatuur
Opwarmen in voorverwarmde oven op 160°C:
Aardappelen (zonder deksel) 18/20min in het oven
kreeft (met deksel), +/- 8 min
Groenten: microgolfoven
Saus: zacht laten opwarmen in een pan.
Smakelijk eten!
U kan (of wilt) misschien niet meer op restaurant gaan maar gelukkig maken we het mogelijk om gerechten af te halen.
Hieronder vindt U gerechten die U gemakkelijk kunt opwarmen:
Bestelling plaatsen ten laatste:
Oudejaar 23/12/2024
Kreeften en zeevruchtenschotels:
hier klicken
Aperitief hapjes x 4 : 15€ p.p.
Kaaskroket: 6€/stuk
Gaarnaalkroket: 7.50€/stuk
Voorgerechten:
Kreeftenbisque 16€/liter
Pompoenroomsoep 13€/liter
Degustatie van foie gras, gekonfijte uien : 25€ p.p.
1/2 kreeft Bellevue of warm: 34€ p.p.
Hoofdgerechten:
Vol au vent van fazant, verse kroketten : 29€ p.p
Wildstoofpotje van hert, peer in wijn, verse kroketten: 32€ p.p.
Hele kreeft Bellevue of warm: 60€ p.p.
Afhalen:
Kerst en Ouderjaar:
24 december, 31 december tussen 13u en 18u
25 december en 1st januari tussen 10u en 12u.
Bestelling plaatsen ten laatste:
Nieuwjaar: 26 december 2021
ZEEVRUCHTEN SCHOTELS EN KREEFTEN:
hier klicken (zeevruchten, oesters en vis pagina)
VOORGERECHTEN
Hapjes (4 stuks): 10€ p.p.
Zeeuwse oesters creuses: 1.7€/stuk
Platte oesters: 2.40€/stuk
Foie gras, gekonfijte uijen : 19€ p.p.
Gegratineerde Coquilles Saint Jacques uit Dieppe : 6.50€/stuk
Carpaccio van zalm, rode bessen en dille (op bord gedekt) : 17€ p.p.
Carpaccio van Sint Jacobsnootjes, truffelolie (a part), citrus vruchten 19 €p.p
Degustatie van reebokpastei, noten, bosvruchtenconfituur : 17€ p.p.
Pompoenroomsoep, piment d'Espelette : 9€/liter
Vissoep : 14€/liter
HOOFDGERECHTEN
Gebraad hertenfilet, Calvadossaus, gratin dauphinois, wortelgroenten : 25€ p.p.
Zeebaarsfilet, opgevulde aardappel met grijze garnalen : 25€ p.p.
Vol au vent van fazant, verse kroketten : 24€ p.p.
Wildstoofpotje van hert, peer in wijn, verse kroketten 24€ p.p.
DESSERT
Chocolade, karamel, pecannootjes: 7€ p.p.
Wanneer komen afhalen?
Nieuwjaar:
31 december tussen 14 en 17 uur,
1 januari: tussen 10 uur en 12 uur.
Je volgt een dieet….
Je hebt een voedselallergie?
Meld het ons bij de reservatie en vooral voor de bestelling,
de chef zal er rekening mee houden!
Enkel geldig na bevestiging via mail of telefoon.
*restaurant enkel voor familiale of professionele bijeenkomsten
Olifantstraat 6, 9660 Brakel | 055 42 43 43 | info@moederagnes.be | Volg ons op facebook
Honden zijn niet toelaten.
Het eetcafé is open van de donderdagmiddag tot en met de maandagavond. Keuken open van 12 uur tot 14 uur en van 18u tot 21U30)
Het gastronomische restaurant Moeder Agnes is open op reservatie (vanaf 6 personen) op vrijdagavond, zaterdag en zondagmiddag.
Le taverne est ouverte du jeudi midi au lundi soir. Cuisine ouverte de 12h à 14h et de 18h à 21h30.
Le restaurant gastronomique Moeder Agnes est ouvert sur réservation (à partir de 6 personnes)le vendredi soir, samedi et dimanche midi.
© Copyright Moeder Agnes | BTW: BE 0442.677.316 | Disclaimer | Cookies | Website by