Zeevruchten

(bestelling 48 uur op voorhand)

 

Oesters creuses: 1.70€ per stuk

Oesters plates: 2.20€ per stuk

 

Kreeft (700/800g) koud of warm 52€ p.p.

1/2 kreeft koud of warm 27€  p.p.

 

Zeevruchtenschotel 39€ p.p.:

Zalm Bellevue, gerookte zalm, gerookte heilbot, tomaat crevettes, gamba's, langoustines,kreukels, kokkels

Brood, sauzen en salade.

 

Royal zeevruchtenschotel 62€ p.p.:

1/2 kreeft of krab, zalm Bellevue, gerookte zalm, gerookte heilbot, tomaat crevettes, gamba's, langoustines,kreukels, kokkels

Brood, sauzen en salade.

 

Afhaalmenu Feestdagen:

Bestelling plaatsen ten laatste:

Nieuwjaar: zondag 26 december 2021

 

3 gangenmenu (voorgerecht / soep / hoofdgerecht): 50€/persoon:

 

Tartaar van zalm, trufel (a part), carpaccio van Sintjacobsvruchten

*

Vissoep of witloofroomsoep

*

Gebraad hertenfilet, Calvadossaus, gratin dauphinois, wortelgroenten 

of

Zeebaarsfilet, opgevulde aardappel met grijze garnalen

 

Supplementen:

Hapjes (4 stuks): 10€ p.p.

  Foie gras, gekonfijte uijen : 19€ p.p.

dessert: Chocolade, karamel, pecannootjes: 7€ p.p.

 

Wanneer komen afhalen?

 

Nieuwjaar:

31 december tussen 14 en 17 uur,

1 januari: tussen 10 uur en 12 uur.

 

ZEEVRUCHTEN SCHOTELS EN KREEFTEN: 

hier klicken (zeevruchten, oesters en vis pagina)

Fles Cuvée RUFFUS (belgische bubbles, gekoeld) 20€/fles

verkoop van vis

 

het hele jaar!

 

levende Kreeft

Verse vis (panklaar)

levende Krab

Oesters platte of creuse

Sint Jacobsnootjes...

 

Dagprijs

 

Bereidingstips

 

Tartaar van zalm, carpaccio van SintJacobsnootjes:

20 minuten uit de koelkast nemen voor de bediening.

Afwerken met truffelolie, net voor het opdienen.

 

 Soep:

In een kom met een beetje water, opwarmen.

 

Hoofdgerechten:

 

Zeebaarsfilet: voorverwarmde oven 140°C, 10 minuten.

Saus opwarmen in een pan.

Groentjes opwarmen in de microgolfoven.

 

Hertfilet: voorverwarmde oven 160°C

 Gratin (niet in de koelkast) : zonder deksel 12 mn

Vlees:   9 tot 11minuten Met deksel

Groentjes: microgolfoven

Saus: in een kom met een beetje water, zacht laten opwarmen.

 

Gegratineerde coquilles: voorverwarmde oven 160°C 10 mn (zonder deksel)

 

Dessert:

Afwerken met caramel en zilversuiker.

 

 

Vol au vent van fazant of wildstoofpotje van hert (individueel vacuum verpakt) : Bain marie.

Water aan de kook brengen: zak met gerecht in leggen +/- 10 mn.

Peer in wijn, gebraad witloof: microgolfoven.

Kroketten: in de friteuse!

 

 

 

1/2 Kreeft:

Voorverwarmde oven 160°C, met deksel, +/- 10 min

Groenten: microgolfoven

Saus: opwarmen in een pan.

 

Hapjes :

Mousse van zalm, gerookte zalm, alfalfa

Tataki van tonijn, sezaam, sojasaus, wakamé

Mousse van kabeljauw, duo van vis eitjes

 Mousse van eendeborst, paté van wilde eende

 

 

Smakelijk eten!

 

 

 

Afhaalgerechten

U kan (of wilt) misschien niet meer op restaurant gaan maar gelukkig maken we het mogelijk om gerechten af te halen.

Hieronder vindt U gerechten die U gemakkelijk kunt opwarmen:

 

Wildstoofpotje van hert, appeltje in de oven, frieten of puree 24€.pers.

Kaaskroketten (3) of Garnaalkroket (3), salade, citroen, frieten of brood 20€/pers.

Scampi's van de chef of met lookboter, mix van groentjes, frieten of puree 18€/pers.

Kaaskroket 4.20€/stuk

Garnaalkroket 5€/stuk

 

 Zeeuwse oesters 1.50€/stuk

 

 

Wijnen: Franse Chardonnay of Bordeaux: 9€/fles

Fles Cuvée RUFFUS (Belgische bubbles, gekoeld) 20€/fles

 

GERECHTEN OUD EN NIEUWJAAR

 

Bestelling plaatsen ten laatste:

Nieuwjaar: zonsdag 26 december 2021

 

ZEEVRUCHTEN SCHOTELS EN KREEFTEN: 

hier klicken (zeevruchten, oesters en vis pagina)

 

VOORGERECHTEN

Hapjes (4 stuks): 10€ p.p.

Zeeuwse oesters creuses:  1.7€/stuk

Platte oesters: 2.40€/stuk

  Foie gras, gekonfijte uijen : 19€ p.p.

Gegratineerde Coquilles Saint Jacques uit Dieppe : 6.50€/stuk

Carpaccio van zalm, rode bessen en dille (op bord gedekt) : 17€ p.p.

Carpaccio van Sint Jacobsnootjes, truffelolie (a part), citrus vruchten 19 €p.p

Degustatie van reebokpastei, noten, bosvruchtenconfituur : 17€ p.p.

Pompoenroomsoep, piment d'Espelette : 9€/liter

Vissoep : 14€/liter

 

HOOFDGERECHTEN 

Gebraad hertenfilet, Calvadossaus, gratin dauphinois, wortelgroenten : 25€ p.p.

Zeebaarsfilet, opgevulde aardappel met grijze garnalen : 25€ p.p.

Vol au vent van fazant, verse kroketten : 24€ p.p.

Wildstoofpotje van hert, peer in wijn, verse kroketten 24€ p.p.

 

 

DESSERT

Chocolade, karamel, pecannootjes: 7€ p.p.

 

 

Wanneer komen afhalen?

 

Nieuwjaar:

31 december tussen 14 en 17 uur,

1 januari: tussen 10 uur en 12 uur.

 

Fles Cuvée RUFFUS (belgische bubbles, gekoeld) 20€/fles

 

 

 

Allergenen?

Je volgt een dieet….
Je hebt een voedselallergie?
Meld het ons bij de reservatie en vooral voor de bestelling,
de chef zal er rekening mee houden!

Maak uw reservatie

Enkel geldig na bevestiging via mail of telefoon.

*restaurant enkel voor familiale of professionele bijeenkomsten