Gwénaël biedt jullie schotels om mee te nemen naar huis, het hele jaar door en dit ook tijdens de feestdagen.

Zeevruchten

(bestelling 48 uur op voorhand)

 

 

Kreeft (700/800g) koud of warm 55€ p.p.

1/2 kreeft koud of warm 29€  p.p.

 

Zeevruchtenschotel 40€ p.p.:

Zalm Bellevue, gerookte zalm, gerookte heilbot, tomaat crevettes, gamba's, langoustines,kreukels, kokkels

Brood, sauzen en salade.

 

Royal zeevruchtenschotel 65€ p.p.:

1/2 kreeft of krab, zalm Bellevue, gerookte zalm, gerookte heilbot, tomaat crevettes, gamba's, langoustines,kreukels, kokkels

Brood, sauzen en salade.

 

Afhaalmenu Feestdagen:

Bestelling plaatsen ten laatste:

Kerst: zaterdag 17 december 2022

Nieuwjaar: zaterdag 24 december 2022

 

4 gangenmenu (voorgerecht / soep / hoofdgerecht/ dessert): 60€/persoon:

Hapjes (4 stuks/persoon) supplement 12€

 

Mousse van zalm / mascarpone / verse kaas/ gerookte zalm / Caviaar van anchovis

*

Bospaddenstoelenroomsoep

*

Gebraad hertenfilet, Calvadossaus, aardappelen, wortelgroenten 

of

Zeebaarsfilet, opgevulde aardappel met grijze garnalen

*

 Amandel / karamel / krokant / vanille

 

 

Afhalen:

24/12 en 31/12 december tussen 14 en 17 uur.

 

 

ZEEVRUCHTEN SCHOTELS EN KREEFTEN: 

hier klicken (zeevruchten en kreeften)

 

Fles Cuvée RUFFUS (belgische bubbles, gekoeld) 22€/fles

verkoop van vis

 

het hele jaar!

 

levende Kreeft

Verse vis (panklaar)

levende Krab

Oesters platte of creuse (om zelf te openen)

Sint Jacobsnootjes...

 

Dagprijs

 

Bereidingstips

 

 

 

 Soep:

In een kom met een beetje water, opwarmen.

 

Hoofdgerechten:

 

Zeebaarsfilet / aardappelen: voorverwarmde oven 140°C, 12 minuten.

Saus opwarmen in een pan.

Groentjes opwarmen in de microgolfoven.

 

Hertfilet: voorverwarmde oven 160°C

Aardappelen (niet in de koelkast) : zonder deksel 12 mn

Vlees:   9 tot 11minuten Met deksel

Groentjes: microgolfoven

Saus: in een kom met een beetje water, zacht laten opwarmen.

 

Gegratineerde coquilles: voorverwarmde oven 160°C 12 mn (zonder deksel)

 

Dessert:

Afwerken met karamel en zilversuiker.

 

 

Vol au vent van fazant of wildstoofpotje van hert (individueel vacuum verpakt) : Bain marie.

Water aan de kook brengen: zak met gerecht in leggen +/- 10 mn.

appeltje in de oven: microgolfoven.

Kroketten: in de friteuse!

 

 

 

1/2 Kreeft:

Voorverwarmde oven 160°C, met deksel, +/- 10 min

Groenten: microgolfoven

Saus: opwarmen in een pan.

 

Hapjes :

Mousse van zalm, gerookte zalm, alfalfa

Tataki van tonijn, sezaam, sojasaus, wakamé

Mousse van kabeljauw, duo van vis eitjes

 Mousse van eendeborst, paté van wilde eende

 

 

Smakelijk eten!

 

 

 

Afhaalgerechten feestdagen

U kan (of wilt) misschien niet meer op restaurant gaan maar gelukkig maken we het mogelijk om gerechten af te halen.

Hieronder vindt U gerechten die U gemakkelijk kunt opwarmen:

 

Bestelling plaatsen ten laatste:

Kerst: donderdag 17 december 2022

Ouderjaarsavond: donderdag 24 december 2022

 

Kreeften en zeevruchtenschotels:

  hier  clicken

 

 

Aperitief hapjes x 4 : 12€ p.p.

 

Voorgerechten:

Kreeftenbisque 14€/liter

Bospaddenstoelensoep 13€/liter

   Degustatie van foie gras, gekonfijte vijgen : 23€ p.p.

Gegratineerde Coquilles Saint Jacques de Dieppe: 8€ /stuk

Carpaccio van hert, noten en notenolie 22 € p.p.

Mousse van zalm, mascarpone, verse kaas, gerookte zalm, kaviaar van gerookte haring: 20€ p.p.

1/2 kreeft Bellevue of warm: 29€ p.p.

 

 

Hoofdgerechten:

Gebraad hertenfilet, Calvadossaus, appeltje in oven, aardappel: 29€ p.p.

Zeebaarsfilet, opgevulde aardappel met grijze garnalen, zure room : 29€ p.p.

Vol au vent van fazant, verse kroketten : 26€ p.p

Wildstoofpotje van hert, appelje in oven, verse kroketten: 29€ p.p.

Hele kreeft Bellevue of warm: 55€ p.p.

 

DESSERT:

Krokant / amandelen / vanille / karamel: 7€ p.p.

 

 

Afhalen:

Kerst:

24 december tussen 14u en 17u

 

Ouderjaar:

31 december tussen 14u en 17u

1 januari tussen 10u en 12u.

 

Wijnen: Franse Chardonnay of Bordeaux: 10€/fles

Fles Cuvée RUFFUS (Belgische bubbles, gekoeld) 22€/fles

 

GERECHTEN OUD EN NIEUWJAAR

 

Bestelling plaatsen ten laatste:

Nieuwjaar: zonsdag 26 december 2021

 

ZEEVRUCHTEN SCHOTELS EN KREEFTEN: 

hier klicken (zeevruchten, oesters en vis pagina)

 

VOORGERECHTEN

Hapjes (4 stuks): 10€ p.p.

Zeeuwse oesters creuses:  1.7€/stuk

Platte oesters: 2.40€/stuk

  Foie gras, gekonfijte uijen : 19€ p.p.

Gegratineerde Coquilles Saint Jacques uit Dieppe : 6.50€/stuk

Carpaccio van zalm, rode bessen en dille (op bord gedekt) : 17€ p.p.

Carpaccio van Sint Jacobsnootjes, truffelolie (a part), citrus vruchten 19 €p.p

Degustatie van reebokpastei, noten, bosvruchtenconfituur : 17€ p.p.

Pompoenroomsoep, piment d'Espelette : 9€/liter

Vissoep : 14€/liter

 

HOOFDGERECHTEN 

Gebraad hertenfilet, Calvadossaus, gratin dauphinois, wortelgroenten : 25€ p.p.

Zeebaarsfilet, opgevulde aardappel met grijze garnalen : 25€ p.p.

Vol au vent van fazant, verse kroketten : 24€ p.p.

Wildstoofpotje van hert, peer in wijn, verse kroketten 24€ p.p.

 

 

DESSERT

Chocolade, karamel, pecannootjes: 7€ p.p.

 

 

Wanneer komen afhalen?

 

Nieuwjaar:

31 december tussen 14 en 17 uur,

1 januari: tussen 10 uur en 12 uur.

 

Fles Cuvée RUFFUS (belgische bubbles, gekoeld) 20€/fles

 

 

 

Allergenen?

Je volgt een dieet….
Je hebt een voedselallergie?
Meld het ons bij de reservatie en vooral voor de bestelling,
de chef zal er rekening mee houden!

Maak uw reservatie

Enkel geldig na bevestiging via mail of telefoon.

*restaurant enkel voor familiale of professionele bijeenkomsten