Zeevruchten 

 

Bestellingen

Kerst: t.e.m. dinsdag 21/12/2021

Nieuwjaar: t.e.m. dinsdag 28/12/2021.

 

Oesters

creuses: 1.5€ per stuk 

plates:  2.20€ per stuk

 

Kreeft

koud of warm (700/800g) 52 € p.p.

1/2 kreeft koud of warm 27 € p.p.

 

Zeevruchtenschotel:     39 € p.p.
Zalm Bellevue, gerookte zalm, gerookte heilbot, tomaat met grijze garnalen, gamba’s, langoustines, kreukels, kokkels. Brood, sauzen en salade.

Royal zeevruchtenschotel:   62 € p.p.
1/2 kreeft of krab (bestelling 48u op voorhand), zalm Bellevue, gerookte zalm, gerookte heilbot, tomaat met grijze garnalen, gamba’s, langoustines, kreukels, kokkels. Brood, sauzen en salade.

 

verkoop van vis

 

het hele jaar!

 

levende Kreeft

Verse vis (panklaar)

levende Krab

Oesters platte of creuse

Sint Jacobsnootjes...

 

Dagprijs

 

Afhaalmenu Feestdagen:

Bestelling plaatsen ten laatste:

Kerst: dinsdad 21 december 2021

Nieuwjaar: dinsdag 28 december 2021

 

3 gangenmenu (voorgerecht / soep / hoofdgerecht): 50€/persoon:

 

Tartaar van zalm, trufel (a part), carpaccio van Sintjacobsvruchten

*

Vissoep of witloofroomsoep

*

Gebraad hertenfilet, Calvadossaus, gratin dauphinois, wortelgroenten 

of

Zeebaarsfilet, opgevulde aardappel met grijze garnalen

 

Supplementen:

Hapjes (4 stuks): 10€ p.p.

  Foie gras, gekonfijte uijen : 19€ p.p.

dessert: Chocolade, karamel, pecannootjes: 7€ p.p.

 

Wanneer komen afhalen?

Kerst:

24 december tussen 14 uur en 17uur,

 

Nieuwjaar:

31 december tussen 14 en 17 uur,

1 januari: tussen 10 uur en 12 uur.

 

ZEEVRUCHTEN SCHOTELS EN KREEFTEN: 

hier klicken (zeevruchten, oesters en vis pagina)

Fles Cuvée RUFFUS (belgische bubbles, gekoeld) 20€/fles

verkoop van vis

 

het hele jaar!

 

levende Kreeft

Verse vis (panklaar)

levende Krab

Oesters platte of creuse

Sint Jacobsnootjes...

 

Dagprijs

 

Bereidingstips

 

Asperges à la flamande: microgolfoven.

Afwerken met grijze garnalen, botersaus, kruiden net voor het opdienen.

 

 Soep:

In een kom met een beetje water, laten koken.

 

Hoofdgerechten:

 

Vispannetje: voorverwarmde oven 150°C, 15 tot 20 minuten.

 

Lamsfilet: voorverwarmde oven 150°C   9 tot 11minuten

 Groentjes: microgolfoven

Saus: in een kom met een beetje water, zacht laten koken.

 

Dessert:

Afwerken met fruit en coulis.

 

  Smakkelijk eten!

 

Afhaalmenu 

 Om af te halen : donderdag 13 mei t.e.m. zondag 16 mei 2021

 

Menu: 3 gangen  45€ p/p.

 

 

Asperges a la flamande, met of zonder gerookte zalm

of

Scampi's van de Chef

 

Vissoep

 

Hoofdgerecht naar keuze:

Dorade Royale, mierikswortelsaus, lente groentjes, risotto

of

Gegrilde pluma iberico (varken), peperroomsaus, krielaardappelen

 

ZEEVRUCHTEN SCHOTELS EN KREEFTEN: 

hier klikken (zeevruchten, oesters en vis pagina)

 

 

 

Wijnen: Franse Chardonnay of Bordeaux: 9€/fles

Fles Cuvée RUFFUS (Belgische bubbles, gekoeld) 20€/fles

 

GERECHTEN KERST EN NIEUWJAAR

 

Bestelling plaatsen ten laatste:

Kerst: dinsdag 21 december 2021

Nieuwjaar: dinsdag 28 december 2021

 

ZEEVRUCHTEN SCHOTELS EN KREEFTEN: 

hier klicken (zeevruchten, oesters en vis pagina)

 

VOORGERECHTEN

Hapjes (4 stuks): 10€ p.p.

Zeeuwse oesters creuses:  1.7€/stuk

Platte oesters: 2.40€/stuk

  Foie gras, gekonfijte uijen : 19€ p.p.

Gegratineerde Coquilles Saint Jacques uit Dieppe : 6.50€/stuk

Carpaccio van zalm, rode bessen en dille (op bord gedekt) : 17€ p.p.

Carpaccio van Sint Jacobsnootjes, truffelolie (a part), citrus vruchten 19 €p.p

Degustatie van reebokpastei, noten, bosvruchtenconfituur : 17€ p.p.

Pompoenroomsoep, piment d'Espelette : 9€/liter

Vissoep : 14€/liter

 

HOOFDGERECHTEN 

Gebraad hertenfilet, Calvadossaus, gratin dauphinois, wortelgroenten : 25€ p.p.

Zeebaarsfilet, opgevulde aardappel met grijze garnalen : 25€ p.p.

Vol au vent van fazant, verse kroketten, witloof : 24€ p.p.

Wildstoofpotje van hert, peer in wijn, verse kroketten 24€ p.p.

 

 

DESSERT

Chocolade, karamel, pecannootjes: 7€ p.p.

 

 

Wanneer komen afhalen?

Kerst:

24 december tussen 14 uur en 17uur,

 

Nieuwjaar:

31 december tussen 14 en 17 uur,

1 januari: tussen 10 uur en 12 uur.

 

Fles Cuvée RUFFUS (belgische bubbles, gekoeld) 20€/fles

 

 

 

Allergenen?

Je volgt een dieet….
Je hebt een voedselallergie?
Meld het ons bij de reservatie en vooral voor de bestelling,
de chef zal er rekening mee houden!

Maak uw reservatie

Enkel geldig na bevestiging via mail of telefoon.

*restaurant enkel voor familiale of professionele bijeenkomsten