Gwénaël biedt jullie schotels om mee te nemen naar huis, het hele jaar door en dit ook tijdens de feestdagen.

Zeevruchten

Bestelling plaatsen ten laatste 72u voor afhaal

 

 

Kreeft (700/800g) koud of warm 60€ p.p.

1/2 kreeft koud of warm 34€  p.p.

 

Gekookte kreeft, gesneden natuur: 58€

1/2 kreeft, natuur 32€

 

Zeevruchtenschotel 46€ p.p.:

Zalm Bellevue, gerookte zalm, gerookte heilbot, tomaat crevettes, gamba's, langoustines,kreukels, kokkels

Brood, sauzen en salade.

 

Royal zeevruchtenschotel 73€ p.p.:

1/2 kreeft of krab, zalm Bellevue, gerookte zalm, gerookte heilbot, tomaat crevettes, gamba's, langoustines, kreukels, kokkels

Brood, sauzen en salade.

 

Afhaalmenu Feestdagen:

Bestelling plaatsen ten laatste:

Kerst 16/12/2024

Oudejaar 23/12/2024

 

 

 

4 gangenmenu (voorgerecht / soep / hoofdgerecht/ dessert): 65€/persoon:

 

 

Tartaar van zalm, gerookte zalm, grijze garnalen, pijnboompitten (koud)

of

Duo van everzijn en fazant paté, chutney van peer  (koud)

of

 Sint-Jacobs pannetje, Chardonnay, bladerdeeg (warm)

*

Pompoenroomsoep

*

Gebraad hertenfilet, Calvadossaus, aardappelen, wortelgroenten 

of

Tournedos van zeebaarsfilet, opgevulde aardappel, zureroom

*

 Witte chocolade, Tonka,  vanille. 

 

Hapjes (4 stuks/persoon) supplement 15€

 

Afhalen:

24/12/24 en 31/12/24  tussen 13 en 18 uur.

 25/12/24 en 01/01/25 tussen 10 en 12 uur. 

 

 

ZEEVRUCHTEN SCHOTELS EN KREEFTEN: 

hier klikken (zeevruchten en kreeften)

 

Fles Cuvée RUFFUS (belgische bubbles, gekoeld) 25€/fles

verkoop van vis

 

het hele jaar!

 

levende Kreeft

Verse vis (panklaar)

levende Krab

Oesters platte of creuse (om zelf te openen)

Sint Jacobsnootjes...

 

Dagprijs

 

Bereidingstips

 

Hapjes: (Zet 30 min ervoor op kamertemperatuur)

Paté van reebok, gekonfijte krieken

Tataki van tonijn, sezaam zaadjes

Mousse van Breydelham, gerookte eendeborst, gekonfijte ajuin

Gerookte paling, Anchoviar, zeewier

 

 

VOORGERECHTEN:

 

Eendenmousse, gerookte eendenborst:

Zet 30 min ervoor op kamertemperatuur

 

Vispannetje, Sint Jacobsnootjes, zalm, garnalen:

opwarmen in voorverwarmde oven op 180°C, 30 minuten.

Salade, granaatappel en vinaigrette bij serveren.

 

 

 

 Witloofroomsoep of Bisque:

In een kom met een beetje water, opwarmen.

 

 

HOOFDGERECHTEN:

 

Zeebaarsfilet / aardappelen: Zet 30 min ervoor op kamertemperatuur

opwarmen in voorverwarmde oven op 160°C, zonder deksel 12 minuten.

Saus zacht laten opwarmen in een pan.

Groentjes opwarmen in de microgolfoven.

 

Hertfilet: Zet 30 min ervoor op kamertemperatuur

opwarmen in voorverwarmde oven 160°C

  Vlees, appelen en aardappelen : zonder deksel 10 mn

Saus zacht laten opwarmen in een pan.

Groentjes  opwarmen in de microgolfoven.

 

Dessert:

Afwerken met karamel, chocolade sterretjes

 

 

 

Vol au vent van fazant of wildstoofpotje van hert (individueel vacuum verpakt) : Bain marie.

Water aan de kook brengen: zak met gerecht in leggen +/- 10 mn.

appeltje in de oven: microgolfoven.

Kroketten: in de friteuse!

 

 

 

 Kreeft:

Zet 30 min ervoor op kamertemperatuur

Opwarmen in voorverwarmde oven op 160°C, met deksel, +/- 8 min

Groenten: microgolfoven

Saus: zacht laten opwarmen in een pan.

 

Tournedos van Zeebaars, grijze garnalen, prei en parmezaan:

Zet 30 min ervoor op kamertemperatuur

Opwarmen in voorverwarmde oven op 160°C, 12 minuten

groentjes:opwarmen in de microgolfoven

saus: zacht laten opwarmen in en pan.

 

 

Smakelijk eten!

 

Afhaalgerechten feestdagen

U kan (of wilt) misschien niet meer op restaurant gaan maar gelukkig maken we het mogelijk om gerechten af te halen.

Hieronder vindt U gerechten die U gemakkelijk kunt opwarmen:

 

Bestelling plaatsen ten laatste:

Kerst 16/12/2024

Oudejaar 23/12/2024

 

Kreeften en zeevruchtenschotels:

  hier  klicken

 

 

Aperitief hapjes x 4 : 15€ p.p.

Kaaskroket: 6€/stuk

Gaarnaalkroket: 7.50€/stuk

 

Voorgerechten:

Kreeftenbisque 16€/liter

Pompoenroomsoep 13€/liter

   Degustatie van foie gras, gekonfijte uien : 25€ p.p.

1/2 kreeft Bellevue of warm: 34€ p.p.

 

 

Hoofdgerechten:

Vol au vent van fazant, verse kroketten : 29€ p.p

Wildstoofpotje van hert, peer in wijn, verse kroketten: 32€ p.p.

Hele kreeft Bellevue of warm: 60€ p.p.

 

 

 

 

Afhalen:

 

Kerst en Ouderjaar:

24 december, 31 december tussen 13u en 18u

25 december en 1st januari tussen 10u en 12u.

 

Wijnen: Franse Chardonnay of Bordeaux: 12€/fles

Fles Cuvée RUFFUS (Belgische bubbles, gekoeld) 25€/fles

 

GERECHTEN OUD EN NIEUWJAAR

 

Bestelling plaatsen ten laatste:

Nieuwjaar:  26 december 2021

 

ZEEVRUCHTEN SCHOTELS EN KREEFTEN: 

hier klicken (zeevruchten, oesters en vis pagina)

 

VOORGERECHTEN

Hapjes (4 stuks): 10€ p.p.

Zeeuwse oesters creuses:  1.7€/stuk

Platte oesters: 2.40€/stuk

  Foie gras, gekonfijte uijen : 19€ p.p.

Gegratineerde Coquilles Saint Jacques uit Dieppe : 6.50€/stuk

Carpaccio van zalm, rode bessen en dille (op bord gedekt) : 17€ p.p.

Carpaccio van Sint Jacobsnootjes, truffelolie (a part), citrus vruchten 19 €p.p

Degustatie van reebokpastei, noten, bosvruchtenconfituur : 17€ p.p.

Pompoenroomsoep, piment d'Espelette : 9€/liter

Vissoep : 14€/liter

 

HOOFDGERECHTEN 

Gebraad hertenfilet, Calvadossaus, gratin dauphinois, wortelgroenten : 25€ p.p.

Zeebaarsfilet, opgevulde aardappel met grijze garnalen : 25€ p.p.

Vol au vent van fazant, verse kroketten : 24€ p.p.

Wildstoofpotje van hert, peer in wijn, verse kroketten 24€ p.p.

 

 

DESSERT

Chocolade, karamel, pecannootjes: 7€ p.p.

 

 

Wanneer komen afhalen?

 

Nieuwjaar:

31 december tussen 14 en 17 uur,

1 januari: tussen 10 uur en 12 uur.

 

Fles Cuvée RUFFUS (belgische bubbles, gekoeld) 20€/fles

 

 

 

Allergenen?

Je volgt een dieet….
Je hebt een voedselallergie?
Meld het ons bij de reservatie en vooral voor de bestelling,
de chef zal er rekening mee houden!

Maak uw reservatie

Enkel geldig na bevestiging via mail of telefoon.

*restaurant enkel voor familiale of professionele bijeenkomsten