traiteur

icon-traiteur.png

Take it away

Zeevruchten 

 

bestelingen 48 u op voorhand

 

Oesters (creuses)

1.5€ per stuk 

 

Kreeft  (bestelling 48u op voorhand)

koud of warm (700/800g) 52 € p.p.

1/2 kreeft koud of warm 27 € p.p.

 

Zeevruchtenschotel:     37 € p.p.
Zalm Bellevue, gerookte zalm, gerookte heilbot, tomaat met grijze garnalen, gamba’s, langoustines, kreukels, kokkels. Brood, sauzen en salade.

Royal zeevruchtenschotel:   60 € p.p.
1/2 kreeft of krab (bestelling 48u op voorhand), zalm Bellevue, gerookte zalm, gerookte heilbot, tomaat met grijze garnalen, gamba’s, langoustines, kreukels, kokkels. Brood, sauzen en salade.

 

verkoop van vis

 

het hele jaar!

 

levende Kreeft

Verse vis (panklaar)

levende Krab

Oesters platte of creuse

Sint Jacobsnootjes...

 

Dagprijs

 

Gerechten en sauzen

Alle gerechten zijn verpakt, klaar om gemakkelijk op te warmen

 

Kaaskroket 4.20€/stuk

Garnaalkroket 5€/stuk

Spaghettisaus 14€/kg

Oesters 1.5€/stuk

pompoenroomsaus 9€/l

Carpaccio van Sint Jacobsnootjes, truffelolie, citrusvruchten vinaigrette (op bord gedekt) 19€ /pers.

Gegratineerde coquilles uit Normandie, prei en citroen 6.50/stuk

Paling in het groen, puree, voorgbakken frieten 27€/pers

Scampi's van de chef, voorgebakken frietjes of kriel aardappeltjes 18€/pers.

Wildstoofpotje van hert, bosvruchten confituur, puree, frieten 24€/pers

Stoofvlees van varkenswangetjes, salade, voorgebakken frieten 18€ /pers

Vol au vent van fazant puree of voorgebakken frieten 22€/pers

Lasagnes 13€/pers

Moussaka 13€/pers

Moussaka veggie 13€/pers

 

 

Alleen zaterdag 5/12: (om direct te eten)

Americain, salade en voorgebakken frieten 18€

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

verkoop van vis

 

het hele jaar!

 

levende Kreeft

Verse vis (panklaar)

levende Krab

Oesters platte of creuse

Sint Jacobsnootjes...

 

Dagprijs

 

Sushi's

 

Save the date!

 

Zondag 01/11/20 vanaf 12 uur

Bestelling plaatsen ter laatste  31/10/20 om 15 uur

 

12 stuks: 15€

4 x gerookte zalm

4 x gerookte forel

4 x gerookte paling

Wasabi, gember, sojasaus en stokjes!

 

Feestmenu 

Bestelling plaatsen ten laatste:

Kerst: donderdag 17 december 2020

Nieuwjaar: donderdag 24 december 2020

 

Voorgerechten naar keuze:

Gegratineerde Coquilles Saint Jacques uit Dieppe  (2 stuks)

Carpaccio van zalm, rode bessen en dille (op bord gedekt)

Degustatie van reebokpastei, noten, bosvruchtenconfituur

*

Pompoenroomsoep, piment d'Espelette

of

Vissoep (supplement 4€/pers)

*

Hoofdgerechten naar keuze:

Gebraad hertenfilet, Calvadossaus, gratin dauphinois, wortelgroenten

Pladijsfilet, Noilly Prat, opgevulde aardappel met grijze garnalen

Vol au vent van fazant, verse kroketten, witloof

 

 

 

3-gangenmenu     45€ p.p.

 

Extra's:

Hapjes (4 stuks): 10€ p.p.

Zeeuwse oesters creuses:  1.5€/stuk

  Foie gras, gekonfijte vijgen 19€ p.p.

Dessert: kubus van chocolade, amandelen en meringue: 7€ p.p.

 

 

Wanneer komen afhalen?

Kerst:

24 december tussen 14 uur en 17uur,

25 december tussen 10 uur en 12 uur.

Nieuwjaar:

31 december tussen 14 en 17 uur,

1 januari: tussen 10 uur en 12 uur.

 

Fles Cuvée RUFFUS (belgische bubbles, gekoeld) 20€/fles

 

GERECHTEN KERST EN NIEUWJAAR

 

Bestelling plaatsen ten laatste:

Kerst: donderdag 17 december 2020

Nieuwjaar: donderdag 24 december 2020

 

ZEEVRUCHTEN SCHOTELS EN KREEFTEN: 

hier klicken (zeevruchten, oesters en vis pagina)

 

VOORGERECHTEN

Hapjes (4 stuks): 10€ p.p.

Zeeuwse oesters creuses:  1.5€/stuk

Platte oesters: 2.20€/stuk

  Foie gras, gekonfijte vijgen : 19€ p.p.

Gegratineerde Coquilles Saint Jacques uit Dieppe : 6.50€/stuk

Carpaccio van zalm, rode bessen en dille (op bord gedekt) : 17€ p.p.

Carpaccio van Sint Jacobsnootjes, truffelolie (a part), citrus vruchten 19 €p.p

Degustatie van reebokpastei, noten, bosvruchtenconfituur : 17€ p.p.

Pompoenroomsoep, piment d'Espelette : 9€/liter

Vissoep : 14€/liter

 

HOOFDGERECHTEN 

Gebraad hertenfilet, Calvadossaus, gratin dauphinois, wortelgroenten : 25€ p.p.

Pladijsfilet, Noilly Prat, opgevulde aardappel met grijze garnalen : 25€ p.p.

Vol au vent van fazant, verse kroketten, witloof : 24€ p.p.

 

 

DESSERT

Kubus van chocolade, amandelen en meringue: 7€ p.p.

 

 

Wanneer komen afhalen?

Kerst:

24 december tussen 14 uur en 17uur,

25 december tussen 10 uur en 12 uur.

Nieuwjaar:

31 december tussen 14 en 17 uur,

1 januari: tussen 10 uur en 12 uur.

 

Fles Cuvée RUFFUS (belgische bubbles, gekoeld) 20€/fles

 

 

 

Allergenen?

Je volgt een dieet….
Je hebt een voedselallergie?
Meld het ons bij de reservatie en vooral voor de bestelling,
de chef zal er rekening mee houden!

Maak uw reservatie

Enkel geldig na bevestiging via mail of telefoon.

*restaurant enkel voor familiale of professionele bijeenkomsten