traiteur

icon-traiteur.png

Momenteel bieden we geen take away meer aan. 

MAAR zodra we terug open mogen, starten we onze take away uiteraard terug op!

Bedankt voor uw begrip.

 

 

Zeevruchten 

 

Momenteel bieden we geen take away meer aan. 

MAAR zodra we terug open mogen, starten we onze take away uiteraard terug op!

Bedankt voor uw begrip.

 

bestelingen 48 u op voorhand

 

Oesters

creuses: 1.5€ per stuk 

plates:  2.20€ per stuk

 

Kreeft  (bestelling 48u op voorhand)

koud of warm (700/800g) 52 € p.p.

1/2 kreeft koud of warm 27 € p.p.

 

Zeevruchtenschotel:     37 € p.p.
Zalm Bellevue, gerookte zalm, gerookte heilbot, tomaat met grijze garnalen, gamba’s, langoustines, kreukels, kokkels. Brood, sauzen en salade.

Royal zeevruchtenschotel:   60 € p.p.
1/2 kreeft of krab (bestelling 48u op voorhand), zalm Bellevue, gerookte zalm, gerookte heilbot, tomaat met grijze garnalen, gamba’s, langoustines, kreukels, kokkels. Brood, sauzen en salade.

 

verkoop van vis

 

het hele jaar!

 

levende Kreeft

Verse vis (panklaar)

levende Krab

Oesters platte of creuse

Sint Jacobsnootjes...

 

Dagprijs

 

Gerechten:

Momenteel bieden we geen take away meer aan. 

MAAR zodra we terug open mogen, starten we onze take away uiteraard terug op!

 

 

Bedankt voor uw begrip.

verkoop van vis

 

het hele jaar!

 

levende Kreeft

Verse vis (panklaar)

levende Krab

Oesters platte of creuse

Sint Jacobsnootjes...

 

Dagprijs

 

Bereidingstips

 

Asperges à la flamande: microgolfoven.

Afwerken met grijze garnalen, botersaus, kruiden net voor het opdienen.

 

 Soep:

In een kom met een beetje water, laten koken.

 

Hoofdgerechten:

 

Vispannetje: voorverwarmde oven 150°C, 15 tot 20 minuten.

 

Lamsfilet: voorverwarmde oven 150°C   9 tot 11minuten

 Groentjes: microgolfoven

Saus: in een kom met een beetje water, zacht laten koken.

 

Dessert:

Afwerken met fruit en coulis.

 

  Smakkelijk eten!

 

Afhaalmenu 

 Om af te halen : donderdag 13 mei t.e.m. zondag 16 mei 2021

 

Menu: 3 gangen  45€ p/p.

 

 

Asperges a la flamande, met of zonder gerookte zalm

of

Scampi's van de Chef

 

Vissoep

 

Hoofdgerecht naar keuze:

Dorade Royale, mierikswortelsaus, lente groentjes, risotto

of

Gegrilde pluma iberico (varken), peperroomsaus, krielaardappelen

 

ZEEVRUCHTEN SCHOTELS EN KREEFTEN: 

hier klikken (zeevruchten, oesters en vis pagina)

 

 

 

Wijnen: Franse Chardonnay of Bordeaux: 9€/fles

Fles Cuvée RUFFUS (Belgische bubbles, gekoeld) 20€/fles

 

GERECHTEN KERST EN NIEUWJAAR

 

Bestelling plaatsen ten laatste:

Kerst: donderdag 17 december 2020

Nieuwjaar: donderdag 24 december 2020

 

ZEEVRUCHTEN SCHOTELS EN KREEFTEN: 

hier klicken (zeevruchten, oesters en vis pagina)

 

VOORGERECHTEN

Hapjes (4 stuks): 10€ p.p.

Zeeuwse oesters creuses:  1.5€/stuk

Platte oesters: 2.20€/stuk

  Foie gras, gekonfijte vijgen : 19€ p.p.

Gegratineerde Coquilles Saint Jacques uit Dieppe : 6.50€/stuk

Carpaccio van zalm, rode bessen en dille (op bord gedekt) : 17€ p.p.

Carpaccio van Sint Jacobsnootjes, truffelolie (a part), citrus vruchten 19 €p.p

Degustatie van reebokpastei, noten, bosvruchtenconfituur : 17€ p.p.

Pompoenroomsoep, piment d'Espelette : 9€/liter

Vissoep : 14€/liter

 

HOOFDGERECHTEN 

Gebraad hertenfilet, Calvadossaus, gratin dauphinois, wortelgroenten : 25€ p.p.

Pladijsfilet, Noilly Prat, opgevulde aardappel met grijze garnalen : 25€ p.p.

Vol au vent van fazant, verse kroketten, witloof : 24€ p.p.

Wildstoofpotje van hert, peer in wijn, verse kroketten 24€ p.p.

 

 

DESSERT

Kubus van chocolade, amandelen en meringue: 7€ p.p.

 

 

Wanneer komen afhalen?

Kerst:

24 december tussen 14 uur en 17uur,

25 december tussen 10 uur en 12 uur.

Nieuwjaar:

31 december tussen 14 en 17 uur,

1 januari: tussen 10 uur en 12 uur.

 

Fles Cuvée RUFFUS (belgische bubbles, gekoeld) 20€/fles

 

 

 

Allergenen?

Je volgt een dieet….
Je hebt een voedselallergie?
Meld het ons bij de reservatie en vooral voor de bestelling,
de chef zal er rekening mee houden!

Maak uw reservatie

Enkel geldig na bevestiging via mail of telefoon.

*restaurant enkel voor familiale of professionele bijeenkomsten