Zeevruchten
(bestelling 48 uur op voorhand)
Oesters creuses: 1.70€ per stuk
Oesters plates: 2.20€ per stuk
Kreeft (700/800g) koud of warm 52€ p.p.
1/2 kreeft koud of warm 27€ p.p.
Zeevruchtenschotel 39€ p.p.:
Zalm Bellevue, gerookte zalm, gerookte heilbot, tomaat crevettes, gamba's, langoustines,kreukels, kokkels
Brood, sauzen en salade.
Royal zeevruchtenschotel 62€ p.p.:
1/2 kreeft of krab, zalm Bellevue, gerookte zalm, gerookte heilbot, tomaat crevettes, gamba's, langoustines,kreukels, kokkels
Brood, sauzen en salade.
Bestelling plaatsen ten laatste:
Nieuwjaar: zondag 26 december 2021
3 gangenmenu (voorgerecht / soep / hoofdgerecht): 50€/persoon:
Tartaar van zalm, trufel (a part), carpaccio van Sintjacobsvruchten
*
Vissoep of witloofroomsoep
*
Gebraad hertenfilet, Calvadossaus, gratin dauphinois, wortelgroenten
of
Zeebaarsfilet, opgevulde aardappel met grijze garnalen
Supplementen:
Hapjes (4 stuks): 10€ p.p.
Foie gras, gekonfijte uijen : 19€ p.p.
dessert: Chocolade, karamel, pecannootjes: 7€ p.p.
Wanneer komen afhalen?
Nieuwjaar:
31 december tussen 14 en 17 uur,
1 januari: tussen 10 uur en 12 uur.
ZEEVRUCHTEN SCHOTELS EN KREEFTEN:
hier klicken (zeevruchten, oesters en vis pagina)
het hele jaar!
levende Kreeft
Verse vis (panklaar)
levende Krab
Oesters platte of creuse
Sint Jacobsnootjes...
Dagprijs
Tartaar van zalm, carpaccio van SintJacobsnootjes:
20 minuten uit de koelkast nemen voor de bediening.
Afwerken met truffelolie, net voor het opdienen.
Soep:
In een kom met een beetje water, opwarmen.
Hoofdgerechten:
Zeebaarsfilet: voorverwarmde oven 140°C, 10 minuten.
Saus opwarmen in een pan.
Groentjes opwarmen in de microgolfoven.
Hertfilet: voorverwarmde oven 160°C
Gratin (niet in de koelkast) : zonder deksel 12 mn
Vlees: 9 tot 11minuten Met deksel
Groentjes: microgolfoven
Saus: in een kom met een beetje water, zacht laten opwarmen.
Gegratineerde coquilles: voorverwarmde oven 160°C 10 mn (zonder deksel)
Dessert:
Afwerken met caramel en zilversuiker.
Vol au vent van fazant of wildstoofpotje van hert (individueel vacuum verpakt) : Bain marie.
Water aan de kook brengen: zak met gerecht in leggen +/- 10 mn.
Peer in wijn, gebraad witloof: microgolfoven.
Kroketten: in de friteuse!
1/2 Kreeft:
Voorverwarmde oven 160°C, met deksel, +/- 10 min
Groenten: microgolfoven
Saus: opwarmen in een pan.
Hapjes :
Mousse van zalm, gerookte zalm, alfalfa
Tataki van tonijn, sezaam, sojasaus, wakamé
Mousse van kabeljauw, duo van vis eitjes
Mousse van eendeborst, paté van wilde eende
Smakelijk eten!
U kan (of wilt) misschien niet meer op restaurant gaan maar gelukkig maken we het mogelijk om gerechten af te halen.
Hieronder vindt U gerechten die U gemakkelijk kunt opwarmen:
Wildstoofpotje van hert, appeltje in de oven, frieten of puree 24€.pers.
Kaaskroketten (3) of Garnaalkroket (3), salade, citroen, frieten of brood 20€/pers.
Scampi's van de chef of met lookboter, mix van groentjes, frieten of puree 18€/pers.
Kaaskroket 4.20€/stuk
Garnaalkroket 5€/stuk
Zeeuwse oesters 1.50€/stuk
Bestelling plaatsen ten laatste:
Nieuwjaar: zonsdag 26 december 2021
ZEEVRUCHTEN SCHOTELS EN KREEFTEN:
hier klicken (zeevruchten, oesters en vis pagina)
VOORGERECHTEN
Hapjes (4 stuks): 10€ p.p.
Zeeuwse oesters creuses: 1.7€/stuk
Platte oesters: 2.40€/stuk
Foie gras, gekonfijte uijen : 19€ p.p.
Gegratineerde Coquilles Saint Jacques uit Dieppe : 6.50€/stuk
Carpaccio van zalm, rode bessen en dille (op bord gedekt) : 17€ p.p.
Carpaccio van Sint Jacobsnootjes, truffelolie (a part), citrus vruchten 19 €p.p
Degustatie van reebokpastei, noten, bosvruchtenconfituur : 17€ p.p.
Pompoenroomsoep, piment d'Espelette : 9€/liter
Vissoep : 14€/liter
HOOFDGERECHTEN
Gebraad hertenfilet, Calvadossaus, gratin dauphinois, wortelgroenten : 25€ p.p.
Zeebaarsfilet, opgevulde aardappel met grijze garnalen : 25€ p.p.
Vol au vent van fazant, verse kroketten : 24€ p.p.
Wildstoofpotje van hert, peer in wijn, verse kroketten 24€ p.p.
DESSERT
Chocolade, karamel, pecannootjes: 7€ p.p.
Wanneer komen afhalen?
Nieuwjaar:
31 december tussen 14 en 17 uur,
1 januari: tussen 10 uur en 12 uur.
Je volgt een dieet….
Je hebt een voedselallergie?
Meld het ons bij de reservatie en vooral voor de bestelling,
de chef zal er rekening mee houden!
Enkel geldig na bevestiging via mail of telefoon.
*restaurant enkel voor familiale of professionele bijeenkomsten
Olifantstraat 6, 9660 Brakel | 055 42 43 43 | info@moederagnes.be | Volg ons op facebook
Honden zijn niet toelaten.
Het eetcafé is open van de donderdagmiddag tot en met de maandagavond. Keuken open van 12 uur tot 14 uur en van 17u30 tot 20u30)
Het gastronomische restaurant Moeder Agnes is open op reservatie (vanaf 6 personen) op vrijdagavond, zaterdag en zondagmiddag.
Le taverne est ouverte du jeudi midi au lundi soir. Cuisine ouverte de 12h à 14h et de 17h30 à 20u30.
Le restaurant gastronomique Moeder Agnes est ouvert sur réservation (à partir de 6 personnes)le vendredi soir, samedi et dimanche midi.
© Copyright Moeder Agnes | BTW: BE 0442.677.316 | Disclaimer | Cookies | Website by