bestelingen 48 u op voorhand
Oesters
creuses: 1.5€ per stuk
plates: 2.20€ per stuk
Kreeft (bestelling 48u op voorhand)
koud of warm (700/800g) 52 € p.p.
1/2 kreeft koud of warm 27 € p.p.
Zeevruchtenschotel: 37 € p.p.
Zalm Bellevue, gerookte zalm, gerookte heilbot, tomaat met grijze garnalen, gamba’s, langoustines, kreukels, kokkels. Brood, sauzen en salade.
Royal zeevruchtenschotel: 60 € p.p.
1/2 kreeft of krab (bestelling 48u op voorhand), zalm Bellevue, gerookte zalm, gerookte heilbot, tomaat met grijze garnalen, gamba’s, langoustines, kreukels, kokkels. Brood, sauzen en salade.
het hele jaar!
levende Kreeft
Verse vis (panklaar)
levende Krab
Oesters platte of creuse
Sint Jacobsnootjes...
Dagprijs
Alle gerechten zijn verpakt, klaar om gemakkelijk op te warmen
3 gangen menu 42 €/pers.:
Asperges à la flamande
Tomatenroomsoep, pesto
Konijnbil met biersaus OF zeebaarfilet met lente groentjes (naar keuze)
Gerechten:
Oesters 1.5€/stuk
Vol au vent 19€
Asperges à la flamande (voorgerecht 15€/ hoofgerecht 22€)
Americain, salade, frieten 18€
Zeebaarsfilet, lente groentjes, krielaardappelen of voorgebakken frieten 23€
Konijnenbillen, biersaus, krielaardappelen 24 €
Kaaskroket 4.20€/stuk
Garnaalkroket 5€/stuk
Gegratineerde mosselen met lookboter (12 stuks): 15€
Scampi's van de chef of met lookboter (voorgerecht 15€/ hoofdgerecht 19€)
Alle gerechten zijn verkrijgbaar met puree, krielaardappelen, pasta of voorgebakken frieten.
Frigobox, dozen of cartons voor te dragen zijn altijd welkom!
het hele jaar!
levende Kreeft
Verse vis (panklaar)
levende Krab
Oesters platte of creuse
Sint Jacobsnootjes...
Dagprijs
Asperges à la flamande: microgolfoven.
Afwerken met grijze garnalen, botersaus, kruiden net voor het opdienen.
Soep:
In een kom met een beetje water, laten koken.
Hoofdgerechten:
Vispannetje: voorverwarmde oven 150°C, 15 tot 20 minuten.
Lamsfilet: voorverwarmde oven 150°C 9 tot 11minuten
Groentjes: microgolfoven
Saus: in een kom met een beetje water, zacht laten koken.
Dessert:
Afwerken met fruit en coulis.
Smakkelijk eten!
Om af te halen : zaterdag 8 en zondag 9 mei 2021
Menu: 4 gangen 50€ p/p.
Asperges a la flamande, met of zonder garnalen
of
Cockail de crevettes
Groene en witte aspergeroomsoep
koude tomatensoep, brunoise van boontjes,paprika, komkomber, erwten
Hoofdgerecht naar keuze:
Vispannetje (kabeljauw, zalm, mosselen...), ardappelpuree (waarborg 10€ cash per bord)
of
Gegrilde porchetta
Tiramisu met aardbeien
ZEEVRUCHTEN SCHOTELS EN KREEFTEN:
hier klikken (zeevruchten, oesters en vis pagina)
Bestelling plaatsen ten laatste:
Kerst: donderdag 17 december 2020
Nieuwjaar: donderdag 24 december 2020
ZEEVRUCHTEN SCHOTELS EN KREEFTEN:
hier klicken (zeevruchten, oesters en vis pagina)
VOORGERECHTEN
Hapjes (4 stuks): 10€ p.p.
Zeeuwse oesters creuses: 1.5€/stuk
Platte oesters: 2.20€/stuk
Foie gras, gekonfijte vijgen : 19€ p.p.
Gegratineerde Coquilles Saint Jacques uit Dieppe : 6.50€/stuk
Carpaccio van zalm, rode bessen en dille (op bord gedekt) : 17€ p.p.
Carpaccio van Sint Jacobsnootjes, truffelolie (a part), citrus vruchten 19 €p.p
Degustatie van reebokpastei, noten, bosvruchtenconfituur : 17€ p.p.
Pompoenroomsoep, piment d'Espelette : 9€/liter
Vissoep : 14€/liter
HOOFDGERECHTEN
Gebraad hertenfilet, Calvadossaus, gratin dauphinois, wortelgroenten : 25€ p.p.
Pladijsfilet, Noilly Prat, opgevulde aardappel met grijze garnalen : 25€ p.p.
Vol au vent van fazant, verse kroketten, witloof : 24€ p.p.
Wildstoofpotje van hert, peer in wijn, verse kroketten 24€ p.p.
DESSERT
Kubus van chocolade, amandelen en meringue: 7€ p.p.
Wanneer komen afhalen?
Kerst:
24 december tussen 14 uur en 17uur,
25 december tussen 10 uur en 12 uur.
Nieuwjaar:
31 december tussen 14 en 17 uur,
1 januari: tussen 10 uur en 12 uur.
Je volgt een dieet….
Je hebt een voedselallergie?
Meld het ons bij de reservatie en vooral voor de bestelling,
de chef zal er rekening mee houden!
Enkel geldig na bevestiging via mail of telefoon.
*restaurant enkel voor familiale of professionele bijeenkomsten
Olifantstraat 6, 9660 Brakel | 055 42 43 43 | info@moederagnes.be | Volg ons op facebook
Het eetcafé is open van de donderdagmiddag tot en met de maandagavond. Keuken open van 12 uur tot 14 uur en van 17u30 tot 20u30)
Het gastronomische restaurant Moeder Agnes is open op reservatie (vanaf 6 personen) op vrijdagavond, zaterdag en zondagmiddag.
Le taverne est ouverte du jeudi midi au lundi soir. Cuisine ouverte de 12h à 14h et de 17h30 à 20u30.
Le restaurant gastronomique Moeder Agnes est ouvert sur réservation (à partir de 6 personnes)le vendredi soir, samedi et dimanche après-midi.
© Copyright Moeder Agnes | BTW: BE 0442.677.316 | Disclaimer | Cookies | Website by