Gwénaël biedt jullie schotels om mee te nemen naar huis, het hele jaar door en dit ook tijdens de feestdagen.
Zeevruchten
(bestelling 48 uur op voorhand)
Kreeft (700/800g) koud of warm 55€ p.p.
1/2 kreeft koud of warm 29€ p.p.
Zeevruchtenschotel 40€ p.p.:
Zalm Bellevue, gerookte zalm, gerookte heilbot, tomaat crevettes, gamba's, langoustines,kreukels, kokkels
Brood, sauzen en salade.
Royal zeevruchtenschotel 65€ p.p.:
1/2 kreeft of krab, zalm Bellevue, gerookte zalm, gerookte heilbot, tomaat crevettes, gamba's, langoustines,kreukels, kokkels
Brood, sauzen en salade.
Bestelling plaatsen ten laatste:
4 gangenmenu (voorgerecht / soep / hoofdgerecht/ dessert): 60€/persoon:
Hapjes (4 stuks/persoon) supplement 12€
Mousse van zalm / mascarpone / verse kaas/ gerookte zalm / Caviaar van anchovis
*
Bospaddenstoelenroomsoep
*
Gebraad hertenfilet, Calvadossaus, aardappelen, wortelgroenten
of
Zeebaarsfilet, opgevulde aardappel met grijze garnalen
*
Amandel / karamel / krokant / vanille
Afhalen:
31/12 december tussen 14 en 17 uur.
ZEEVRUCHTEN SCHOTELS EN KREEFTEN:
hier klicken (zeevruchten en kreeften)
het hele jaar!
levende Kreeft
Verse vis (panklaar)
levende Krab
Oesters platte of creuse (om zelf te openen)
Sint Jacobsnootjes...
Dagprijs
Mousse van verse kaas en zalm:
afwerken met kubus van gerookte zalm, grijze garnalen, een koffie lepel van mascarpone en verse kaas room,
een koffielepel van eiren, van anchovis en kiemen, druppels van vinaigrette
Soep / bisque:
In een kom met een beetje water, opwarmen.
Hoofdgerechten:
Zeebaarsfilet / aardappelen: voorverwarmde oven 160°C, zonder deksel 10 minuten.
Saus zacht laten opwarmen in een pan.
Groentjes opwarmen in de microgolfoven.
Hertfilet: voorverwarmde oven 160°C
Vlees en aardappelen : zonder deksel 13 mn
Saus zacht laten opwarmen in een pan.
Groentjes en peer opwarmen in de microgolfoven.
Gegratineerde coquilles: voorverwarmde oven 160°C 12 mn (zonder deksel)
Dessert:
Afwerken met karamel, amandelsuiker, chocolade sterretjes
Vol au vent van fazant of wildstoofpotje van hert (individueel vacuum verpakt) : Bain marie.
Water aan de kook brengen: zak met gerecht in leggen +/- 10 mn.
appeltje in de oven: microgolfoven.
Kroketten: in de friteuse!
Kreeft:
Voorverwarmde oven 160°C, met deksel, +/- 8 min
Groenten: microgolfoven
Saus: zacht laten opwarmen in een pan.
Smakelijk eten!
U kan (of wilt) misschien niet meer op restaurant gaan maar gelukkig maken we het mogelijk om gerechten af te halen.
Hieronder vindt U gerechten die U gemakkelijk kunt opwarmen:
Kreeften en zeevruchtenschotels:
hier clicken
Aperitief hapjes x 4 : 12€ p.p.
Kaaskroket: 5€/stuk
Gaarnaalkroket: 5.50/stuk
Voorgerechten:
Kreeftenbisque 14€/liter
Bospaddenstoelensoep 13€/liter
Degustatie van foie gras, gekonfijte vijgen : 23€ p.p.
Gegratineerde Coquilles Saint Jacques de Dieppe: 8€ /stuk
Carpaccio van hert, noten en notenolie 22 € p.p.
Mousse van zalm, mascarpone, verse kaas, gerookte zalm, kaviaar van gerookte haring: 20€ p.p.
1/2 kreeft Bellevue of warm: 29€ p.p.
Hoofdgerechten:
Gebraad hertenfilet, Calvadossaus, appeltje in oven, aardappel: 29€ p.p.
Zeebaarsfilet, opgevulde aardappel met grijze garnalen, zure room : 29€ p.p.
Vol au vent van fazant, verse kroketten : 26€ p.p
Wildstoofpotje van hert, peer in wijn, verse kroketten: 29€ p.p.
Hele kreeft Bellevue of warm: 55€ p.p.
DESSERT:
Krokant / amandelen / vanille / karamel: 7€ p.p.
Afhalen:
Ouderjaar:
31 december tussen 14u en 17u
1 januari tussen 10u en 12u.
Bestelling plaatsen ten laatste:
Nieuwjaar: 26 december 2021
ZEEVRUCHTEN SCHOTELS EN KREEFTEN:
hier klicken (zeevruchten, oesters en vis pagina)
VOORGERECHTEN
Hapjes (4 stuks): 10€ p.p.
Zeeuwse oesters creuses: 1.7€/stuk
Platte oesters: 2.40€/stuk
Foie gras, gekonfijte uijen : 19€ p.p.
Gegratineerde Coquilles Saint Jacques uit Dieppe : 6.50€/stuk
Carpaccio van zalm, rode bessen en dille (op bord gedekt) : 17€ p.p.
Carpaccio van Sint Jacobsnootjes, truffelolie (a part), citrus vruchten 19 €p.p
Degustatie van reebokpastei, noten, bosvruchtenconfituur : 17€ p.p.
Pompoenroomsoep, piment d'Espelette : 9€/liter
Vissoep : 14€/liter
HOOFDGERECHTEN
Gebraad hertenfilet, Calvadossaus, gratin dauphinois, wortelgroenten : 25€ p.p.
Zeebaarsfilet, opgevulde aardappel met grijze garnalen : 25€ p.p.
Vol au vent van fazant, verse kroketten : 24€ p.p.
Wildstoofpotje van hert, peer in wijn, verse kroketten 24€ p.p.
DESSERT
Chocolade, karamel, pecannootjes: 7€ p.p.
Wanneer komen afhalen?
Nieuwjaar:
31 december tussen 14 en 17 uur,
1 januari: tussen 10 uur en 12 uur.
Je volgt een dieet….
Je hebt een voedselallergie?
Meld het ons bij de reservatie en vooral voor de bestelling,
de chef zal er rekening mee houden!
Enkel geldig na bevestiging via mail of telefoon.
*restaurant enkel voor familiale of professionele bijeenkomsten
Olifantstraat 6, 9660 Brakel | 055 42 43 43 | info@moederagnes.be | Volg ons op facebook
Honden zijn niet toelaten.
Het eetcafé is open van de donderdagmiddag tot en met de maandagavond. Keuken open van 12 uur tot 14 uur en van 17u30 tot 20u30)
Het gastronomische restaurant Moeder Agnes is open op reservatie (vanaf 6 personen) op vrijdagavond, zaterdag en zondagmiddag.
Le taverne est ouverte du jeudi midi au lundi soir. Cuisine ouverte de 12h à 14h et de 17h30 à 20u30.
Le restaurant gastronomique Moeder Agnes est ouvert sur réservation (à partir de 6 personnes)le vendredi soir, samedi et dimanche midi.
© Copyright Moeder Agnes | BTW: BE 0442.677.316 | Disclaimer | Cookies | Website by