traiteur

icon-traiteur.png

Take it away

 

 

Zeevruchten 

 

bestelingen 48 u op voorhand

 

Oesters

creuses: 1.5€ per stuk 

plates:  2.20€ per stuk

 

Kreeft  (bestelling 48u op voorhand)

koud of warm (700/800g) 52 € p.p.

1/2 kreeft koud of warm 27 € p.p.

 

Zeevruchtenschotel:     37 € p.p.
Zalm Bellevue, gerookte zalm, gerookte heilbot, tomaat met grijze garnalen, gamba’s, langoustines, kreukels, kokkels. Brood, sauzen en salade.

Royal zeevruchtenschotel:   60 € p.p.
1/2 kreeft of krab (bestelling 48u op voorhand), zalm Bellevue, gerookte zalm, gerookte heilbot, tomaat met grijze garnalen, gamba’s, langoustines, kreukels, kokkels. Brood, sauzen en salade.

 

verkoop van vis

 

het hele jaar!

 

levende Kreeft

Verse vis (panklaar)

levende Krab

Oesters platte of creuse

Sint Jacobsnootjes...

 

Dagprijs

 

 Gerechten

Alle gerechten zijn verpakt, klaar om gemakkelijk op te warmen

 

 

3 gangen menu 42 €/pers.:

Asperges à la flamande

Tomatenroomsoep, pesto

Konijnbil met biersaus OF zeebaarfilet met lente groentjes (naar keuze)


Gerechten:

Oesters 1.5€/stuk

Vol au vent 19€

Asperges à la flamande (voorgerecht 15€/ hoofgerecht 22€)

Americain, salade, frieten 18€

Zeebaarsfilet, lente groentjes, krielaardappelen of voorgebakken frieten 23€

Konijnenbillen, biersaus, krielaardappelen 24 €

Kaaskroket 4.20€/stuk

Garnaalkroket 5€/stuk

Gegratineerde mosselen met lookboter (12 stuks): 15€ 

Scampi's van de chef of met lookboter (voorgerecht 15€/ hoofdgerecht 19€)

 

Alle gerechten zijn verkrijgbaar met puree, krielaardappelen, pasta of voorgebakken frieten.

 

Frigobox, dozen of cartons voor te dragen zijn altijd welkom!

 

verkoop van vis

 

het hele jaar!

 

levende Kreeft

Verse vis (panklaar)

levende Krab

Oesters platte of creuse

Sint Jacobsnootjes...

 

Dagprijs

 

Bereidingstips

 

Asperges à la flamande: microgolfoven.

Afwerken met grijze garnalen, botersaus, kruiden net voor het opdienen.

 

 Soep:

In een kom met een beetje water, laten koken.

 

Hoofdgerechten:

 

Vispannetje: voorverwarmde oven 150°C, 15 tot 20 minuten.

 

Lamsfilet: voorverwarmde oven 150°C   9 tot 11minuten

 Groentjes: microgolfoven

Saus: in een kom met een beetje water, zacht laten koken.

 

Dessert:

Afwerken met fruit en coulis.

 

  Smakkelijk eten!

 

Afhaalmenu Moederdag

 Om af te halen : zaterdag 8 en zondag 9 mei 2021

 

Menu: 4 gangen  50€ p/p.

 

 

Asperges a la flamande, met of zonder garnalen

of

Cockail de crevettes

 

Groene en witte aspergeroomsoep

koude tomatensoep, brunoise van boontjes,paprika, komkomber, erwten

 

Hoofdgerecht naar keuze:

Vispannetje (kabeljauw, zalm, mosselen...), ardappelpuree (waarborg 10€ cash per bord)

of

Gegrilde porchetta

 

Tiramisu met aardbeien

 

ZEEVRUCHTEN SCHOTELS EN KREEFTEN: 

hier klikken (zeevruchten, oesters en vis pagina)

 

 

 

Wijnen: Franse Chardonnay of Bordeaux: 9€/fles

Fles Cuvée RUFFUS (Belgische bubbles, gekoeld) 20€/fles

 

GERECHTEN KERST EN NIEUWJAAR

 

Bestelling plaatsen ten laatste:

Kerst: donderdag 17 december 2020

Nieuwjaar: donderdag 24 december 2020

 

ZEEVRUCHTEN SCHOTELS EN KREEFTEN: 

hier klicken (zeevruchten, oesters en vis pagina)

 

VOORGERECHTEN

Hapjes (4 stuks): 10€ p.p.

Zeeuwse oesters creuses:  1.5€/stuk

Platte oesters: 2.20€/stuk

  Foie gras, gekonfijte vijgen : 19€ p.p.

Gegratineerde Coquilles Saint Jacques uit Dieppe : 6.50€/stuk

Carpaccio van zalm, rode bessen en dille (op bord gedekt) : 17€ p.p.

Carpaccio van Sint Jacobsnootjes, truffelolie (a part), citrus vruchten 19 €p.p

Degustatie van reebokpastei, noten, bosvruchtenconfituur : 17€ p.p.

Pompoenroomsoep, piment d'Espelette : 9€/liter

Vissoep : 14€/liter

 

HOOFDGERECHTEN 

Gebraad hertenfilet, Calvadossaus, gratin dauphinois, wortelgroenten : 25€ p.p.

Pladijsfilet, Noilly Prat, opgevulde aardappel met grijze garnalen : 25€ p.p.

Vol au vent van fazant, verse kroketten, witloof : 24€ p.p.

Wildstoofpotje van hert, peer in wijn, verse kroketten 24€ p.p.

 

 

DESSERT

Kubus van chocolade, amandelen en meringue: 7€ p.p.

 

 

Wanneer komen afhalen?

Kerst:

24 december tussen 14 uur en 17uur,

25 december tussen 10 uur en 12 uur.

Nieuwjaar:

31 december tussen 14 en 17 uur,

1 januari: tussen 10 uur en 12 uur.

 

Fles Cuvée RUFFUS (belgische bubbles, gekoeld) 20€/fles

 

 

 

Allergenen?

Je volgt een dieet….
Je hebt een voedselallergie?
Meld het ons bij de reservatie en vooral voor de bestelling,
de chef zal er rekening mee houden!

Maak uw reservatie

Enkel geldig na bevestiging via mail of telefoon.

*restaurant enkel voor familiale of professionele bijeenkomsten